Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Profesionální čištění a mytí střech, fasád, venkovních dlažby.

Vyklízení v rekordním čase za smluvní ceny, vše rychle a spolehlivě.

Firma Krovservis se zabývá prevencí degradace dřeva. zajistíme preventivní údržbu, vyčištění a chemické ošetření dřevěných historických konstrukcí napadených dřevokazným hmyzem nebo houbami. Poskytnutí metodické pomoci při obnově památkových objektů.

Hostinská činnost Čištění a praní textilu a oděvů Pekařství, cukrářství -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží -Ubytovací služby

Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Výroba nápojů -Úklidové práce -Ubytování v soukromí Hostinská činnost Vodoinstalatérství, topenářství

Andy´s Laundromat je největší a nejstarší veřejná prádelna s obsluhou v Praze. Její začátky se datují v polovině třicátých let minulého století kdy začala sloužit k zakázkovému praní pro obyvatele z přilehlého okolí. Na 160 m2 máme 32 moderních pracích a sušících strojů. Služby: - samoobslužné praní - praní na zakázku. K dispozici je ...

Půjčovna: - čistič koberců a čalounění - čistič oken - parní stroj - průmyslový vysavač - nosič kol a koloběžek za auto - střešní box. Zakázkové čištění: - koberců - sedaček, taburetů, křesel - kuchyňských a počítačových židlí - kočárků, autosedaček - plyšových hraček. Výdejny strojů: - Olomouc - Litovel - ...

Úklidové služby: - úklid - mytí a leštění oken - čištění, vysávání koberců - žehlení prádla - zahradnické práce - montáž nábytku - výměna žárovek apod.

Naše firma poskytuje služby v oblasti gastronomie, ubytovacích služeb a úklidových služeb.

Zelená úklidovka s.r.o. se zaměřuje na ekologický úklid domácností a nebytových prostor a na úklidové poradenství.

Apelika s.r.o. se zaměřuje na jednorázové a pravidelné úklidy, čištění koberců a čalounění.

Ubytování: -penzion s celoročním ubytováním. Možnost půjčování kol. Hostinská činnost: -občerstvení s posezením v blízkosti rybníka. Prádelna - Strachotín, Družstevní 226.

REEHAP s.r.o. - úklidová firma - úklidové práce

Čistírna a prádelna: - prádelna pro firemní zákazníky - praní a čištění oděvů a textilií. - čištění textilních žaluzií Pobočka: - čistírna a prádelna - Nezvalova 987/1, Olomouc - Hodolany.

Společnost DERONA deratizace s.r.o. se specializuje na deratizace: - štěnice, švábi, mravenci - blechy, sršně, vosy, mouchy - hlodavci, plísně, viry, bakterie

HomeForLiving se zaměřuje na realitní a právní služby, financování a úklid nemovitostí.

Společnost DELTA servis, s.r.o. poskytuje úklid domácnosti - hospodyně: - kompletní péče o dům a zahradu. Ubytování Horní Lideč: - ubytovna blízko hlavního nádraží ČD - pokoje dvoulůžkové - krátkodobé i dlouhodobé vhodné pro dělníky, skupiny i jednotlivce - cena od 150, -Kč noc/lůžko.

Soukromá bezpečnostní agentura: -ostraha objektů a podniků -ochrana osob -pult centralizované ochrany -přeprava finančních hotovostí a cenin -pořádková, patrolovací služba -poradenská služba -zabezpečovací systémy. Úklidové služby.

Oprava, čištění, barvení: - kožené povrchy - koženka - EKOkůže - čištění kůže, usně.

Úklidové služby - úklid firem i domácností - úpravy a realizace zeleně - mytí oken a výloh - čištění koberců. Hodinový manžel - údržbářské práce - čištění odpadů - stěhování nábytku.

Úklidové služby pro veřejné budovy, výrobní haly, kanceláře, byty a venkovní prostory.

Úklid. Hospodyňské služby pro domácnosti: -kompletní úklid - prach, luxování, mytí oken -praní a žehlení prádla -vaření - upečení jednoduchého moučníku -nákupy -venčení psa -dohled nad řemeslníky ve Vašem bytě Průmyslové úklidy: -pravidelné a jednorázové úklidy kancelářských, skladových a výrobních prostor, bytových domů -mytí ...

Společnost BMS 1, spol. s r.o. provádí: - revize, opravy, kontroly čerpacích stanic - průmyslové čištění speciálními technologiemi - čištění nádrží na ropné látky - prodej, montáž stojanů, měřidel a dalších technologií pro čerpací stanice.

Společnost DAMA, spol. s r.o. zajišťuje úklidové služby domů, bytových jednotek, kanceláří a zdravotnických zařízení.

Papírenská společnost Papírna Moudrý, s.r.o.poskytuje výrobu a prodej: -předměty z papíru a lepenky -patří mezi největší výrobce mucholapek na světě: -ochrana květin před škůdci -ochrana květin, keřů a stromů před škůdci -ochrana stromů před lezoucími škůdci -okenní sítě, balkónové sítě -feromonový lapač potravinových ...