Máte-li problém se škůdci, využijte služby deratizátora. Deratizace zahrnuje hubení hlodavců, především krys a potkanů. Dezinfekce Vám zajistí ochranu proti plísním. Dezinsekce Vám pomůže vyřešit problémy s obtížným hmyzem - vyhubí šváby, štěnice i blechy.

Distribuce: - chemické prostředky Hypred pro dezinfekci, čištění, a hygienu v zemědělství a dopravě

Služby: - deratizace - dezinsekce - dezinfekce - DDD

Společnost Myšáci s.r.o. provádí deratizační, dezinsekční a dezinfekční práce, instalujeme zábrany proti holubům a jinému ptactvu, zajišťujeme jejich odchyt. Naše služby: - instalace zábran proti ptactvu - instalace záchytných sítí proti holubům na fasády domů - instalace trnových systémů proti ptactvu - odchyt holubů - deratizace, hubení ...

Služby: - deratizace - dezinsekce - desinfekce

Nabízí široké spektrum výrobků proti nežádoucímu hmyzu a živočichům. Receptury se 100% účinností a vysokou tolerantností vůči lidem a domácím zvířatům. Součástí produktů jsou speciální hadříky na větší nečistoty.

Výroba a prodej : -prostředky proti škodlivému hmyzu: -bez pesticidů -hubení pomocí atraktantů, sexuální nebo agregační feromony potravinových směsí a barevných desek.

Společnost AGENS - Ing. Josef Dědič se zabývá prodejem dezinfekčních, čistících a mycích prostředků pro domácnost, zdravotnictví, sociální služby, manikůru, pedikůru, kadeřnictví, sauny, solaria.

Společnost AgroZZN, a.s. se zaměřuje na obchod, posklizňovou úpravu a skladování rostlinných komodit. Mezi naše další aktivity patří distribuce certifikovaných osiv, přípravků na ochranu rostlin, pesticidů i hnojiv. Provozujeme také prodejny hospodářských potřeb v několika obcích. Sídlíme v Rakovníku, působíme v rámci Středočeského a Ústeckého ...

Služby: -komplexní plošná deratizace, dezinfekce, dezinsekce. Hubení vos, sršňů, štěnic a ostatních škůdců. Likvidace holubů. Provádění DDD v potravinářských provozech dle HCCP.

Firma DERATEX, spol. s r.o. se zabývá hubením hlodavců (deratizace), obtížného hmyzu (dezinsekce), ničením choroboplodných zárodků (dezinfekce) Deratizace: -celoplošné deratizace měst a obcí, areálů a objektů podniků pro hubení potkanů, krys, myší, hrabošů, krtků, ostatních hlodavců -ultrazvukové plašiče drobných hlodavců -aerosolové ...

Kompletní služby: - v oblasti deratizace, dezinsekce, dezinfekce: - likvidace vos, štěnic, zavíječů, molů, mravenců, rusů, švábů, myší, potkanů - ochrana dřeva a zdiva proti plísním, houbám a hmyzu - dezinfekce po nemocných, zesnulých a požárech - instalace ochraných systémů proti holubům a následná dezinfekce po ...

Internetový obchod, e-shop: - přípravky pro hubení, odpuzování škůdců - odpuzovače molů, komárů, kun, lesní zvěře - přípravky na štěnice - dýmovnice proti hmyzu.

Služby: - údržba nemovitostí - dekontaminace nákupních vozíků - provoz a údržba kotelen

Provádíme: - deratizace - dezinfekce - desinsekce.

Nabízíme hubení škůdců (deratizace, dezinsekce, dezinfekce), ochranu proti holubům a vyklízení včetně rizikových úklidů. Ručíme za úspěšné vyhubení škůdců i kvalitu všech poskytovaných služeb.

Firma Petr Šnobl poskytuje úklidové služby, údržbu nemovitostí, zeleně, úklid areálů, čištění interiérů i venkovních prostor. Úklidové služby poskytujeme obyvatelům, firmám, městům i obcím. Poskytované služby: - pravidelný i jednorázový úklid bytů a domů - vyklízení nemovitostí, půd, sklepů - čištění fasád, okapů a střech - mytí výloh a ...

Máme dlouholetou praxi, poskytujeme služby dezinfekce, dezinsekce - hubení hmyzu, deratizace - hubení hlodavců. Naši pracovníci mají osvědčení o odborné způsobilosti. Jsme držiteli certifikátu CEPA, ISO 9001:2000, pojištění odpovědnosti za škodu.

Služby: - přeprava, zneškodňování odpadu - sanace budov (odstraňování ropných látek, azbestu) - dezinfekce, dezinsekce, deratizace. Výroba, montáž: - uhlíkové filtry pro automobily, zemědělskou techniku, průmyslové objekty.

Deratizace-Dezinsekce-Dezinfekce. Člen Sdružení DDD ČR. Člen CEPA Confederation of European. Zajišťujeme zpracování podkladů a smluv dle požadavku HACCP pro zdravotně technický servis DDD*. Provádíme: -ekologické hubení veškerého hmyzu a hlodavců -ochranné deratizace ze zákona -celoroční péče o provozovny a sklady -plošná ...

Služby - deratizace - dezinsekce - dezinfekce.

Služby - dezinsekce - deratizace - dezinfekce - vyklízení prostorů, ochrana budov a fasád proti ptactvu. Pobočka - Jindřichův Hradec.

Chemické ošetření dřeva proti dřevokaznému hmyzu a houbám: - dřevěné konstrukce - dřevěné stavby - starý nábytek. Likvidace plísní a dřevokazných hub.

Chemické ošetření dřeva proti dřevokaznému hmyzu a houbám: - dřevěné konstrukce - dřevěné stavby - starý nábytek. Likvidace plísní a dřevokazných hub.

Deratizace Dezinfekce Dezinsekce Plynování (fumigace) Likvidace hnízd a rojů Ochrana dřeva Vyklízení prostor Dezinfekce biomateriálu Likvidace plevelů Dokumenty Znalecké posudky Likvidace štěnic Likvidace plevelů Ochranné síťování budov a památek Poradenství Sběr uhynulého zvířectva