Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Kompletní úklidové služby: - pravidelné úklidy - firemní prostory, kanceláře, administrativní budovy, hotely, byty - venkovní práce - úklid venkovních ploch: - údržba a úprava zeleně - sekání trávy - prořezávání okrasných dřevin - zkulturňování parků, parky - zametání komunikací - zimní odklízení sněhu - výškové ...

Služby: -kompletní úklidové práce -pravidelný úklid budov -předkolaudační úklidy novostaveb -úklidy po malování a řemeslnících -čištění a renovace podlah -strojní čištění koberců a čalouněného nábytku -montáž žalužií, veškeré stínicí techniky.

Služby: -elektronické zabezpečovací systémy -hlídání objektů -čištění peří, šití prošívaných dek -kovovýroba. Prodej, montáž: -fólie. Ubytování: -penzion Kvilda.

-Praní, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží

Ostraha majetku a osob Úklidové služby Technické služby

Tesařství Odvoz a likvidace - nebezpečné odpady skupin N a O Úklidové a lešenářské práce

Čištění peří, šití péřových prošívaných přikrývek, polštářů a spacích pytlů.

Prodej čistících prostředků. Úklidová služba: - úklid firem i domácností - čištění koberců a čalouněného nábytku.

Natěračské, malířské, úklidové, bourací, zámečnické a dokončovací stavební práce.

Služby: -smluvní úklid ve školních a průmyslových objektech, kancelářích a zdravotnických zařízeních -generální úklidy -veškeré vnitřní úklidové práce, i příležitostně -úklid po malování -mytí oken -suché i mokré čištění koberců a sedacích souprav -jednorázové úklidy -praní záclon -zajištění čistících prostředků -úklidové ...

Pracovní agentura - nabídka práce. Úklidové práce - úklid firem a domácností. Dluhové poradenství - oddlužení, insolvence. Finanční poradenství - zajištění půjček a úvěrů.

K+T služby: -úklidové služby, čištění koberců, mytí oken -kompletní úklidové služby -úklid kancelářských prostor -bezpečnostní služba, ostraha objektů -přeprava peněz a cenin.

Praní a chemické čištění všech druhů oděvů, prádla a bytového textilu.

Služby: - úklidové - finanční poradenství - realitní služby

Služby, zdravotně technické práce: -desinsekce-hubení hmyzu -dezinfekce-hubení mikroorganismů -deratizace-hubení hlodavců -desikace-hubení plevelů na železnicích a komunikacích -ochrana budov proti holubím koloniím -vyklízení-půdy, sklepy.

Čištění a praní textilu a oděvů

Provádíme celoroční údržbu zeleně, sekání trávy, úpravu živých plotů, kácení dřevin, rizikové kácení, chemické ošetření nežádoucí zeleně, výsadbu květin a dřevin, úklidové práce, vyklízení objektů a to vše v Českém Krumlově a okolí.

Služby: -čištění koberců -čištění sedaček -čištění interiérů aut -úklid domácností -úklid panelových domů -úklid kanceláří -úklid firem

Služby: -údržba veřejné zeleně -údržba soukromé zeleně -výškové práce -úklidové práce -demoliční práce -přepravní služby

Činnost: - bezpečnostní služby - úklidové služby - facility management

Služby, čištění: - sedací soupravy - čalounění - koberce

Úklidové práce - v domácnostech - v kancelářích - pravidelné úklidy - jednorázové úklidy

Správní středisko spravuje: - Městské rybářství - Městské lesy - Technické služby - Víceúčelová hala - Ubytovna.

Služby: - ostraha objektů - úklidové služby - reklama - solná jeskyně - masáže