Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Úklidové práce v domácnostech i ve firmách Čištění - koberce Výpomoc seniorům

Služby: -fyzická ostraha objektů -vnější, vnitřní střežení -prevence protipožární ochrany -ochrana osob, zaměstnanců a návštěvníků objektu -kontrola zboží, výrobků -vynášení, vyvážení -střežení objektů psy -převoz finanční hotovosti a cenin -pult centralizované ochrany PCO -ochrana a doprovod osob na společenské akce ...

Malby, nátěry, fasády: - protipožární nátěry Natěračské práce - protipožární nátěry Malířské práce - bytové i nebytové prostory Tapetářské práce Úklidové práce Zateplovací práce Stěrkování - omítkářské práce

Čištění - čalounění Čištění - koberce

Region Východní Čechy NÁHRADNÍ PLNĚNÍ PRO FIRMY - ZPS PERSONÁLNÍ AGENTURA - AGENTURY Zaměstnáváme více než 50% zaměstnanců se změněnou pracovní schopností, to znamená, že veškerou činnost provedenou organizací s využitím těchto zaměstnanců pro zákazníka se započte pro účely výpočtu povinného odvodu do státního rozpočtu Jsme ...

Služby: -prádelna -čistírna -rychločistírna -pereme pro restaurace, hotely, ubytovací zařízení -praní pro sportovní kluby, firemní oblečení, vojsko. Sběrna KATEV: -39002 Tábor -Bílkova 2905 -tel.:381254506.

Služby: -pravidelné úklidové práce pro firmy, kanceláře, celé objekty.

Realitní služby Realitní služby Úklidové práce - domácnosti - firmy Údržba - zahrady

Práce: -ekologická likvidace autovraků, odpadů -zemní práce -odvodňování stavenišť -technická rekultivace -bourání, úklidové práce -montáž, demontáž ocelových konstrukcí -práce s jeřábem.

Služby: -čistírna peří -přešívání peřin a dek. Výroba, prodej: -prošívané deky -4 způsoby proševu -kompletní soupravy z nového peří -sypkoviny -od standartu po luxus -zdravotní přikrývky a polštáře -ovčí vlna.

Mikrovlnné ošetření dřeva, likvidace dřevokazného hmyzu, tesařika, červotoče, hub a plísní, dřevomorka a pod.

Služby: -prádelna -praní prádla včetně dopravy v kontejnerech -pracovní oděvy -ložní prádlo -restaurační-hotelové prádlo -praní pro zdravotnická zařízení včetně kompletace a dodávky operačních setů podle požadavku klienta. Půjčovna: -ložní prádlo, stolní prádlo, froté -veškeré prádlo pro nemocnice -operační ...

Služby: -dezinfekce -dezinsekce -deratizace -plynování -dřevokazný hmyz.

Služby: -dezinfekce -hubení plísní a mikroorganismů -hubení bakterií a virů -dezinsekce -hubení škodlivého, obtížného hmyzu -deratizace -hubení hlodavců -preventivní ochrana -kompletní administrativa.

Výroba a prodej: -péřové výrobky -prošívané deky -dvojdeky -polštáře -sypkovina -odvoz, dovoz. Služby: -čištění peří -čištění za sucha parou.

Služby: -deratizace -dezinfekce -dezinsekce -plynování objektů -plynování obilí -plynpování mlýnů, půd -speciální ochrana DDD.

Technické služby. -údržba chodníků a komunikací, zeleně včetně zimní údržby -autodoprava -nebezpačné odpady -prodej písků a štěrků -práce strojem UNC 760 -zámečnické a stavební práce -sběrný dvůr.

Služby: -asanační práce -deratizace budov -dezinsekce prostředí.

Praní a mandlování ložního prádla.

Služby. - asanační práce - desinfekce - desinsekce - deratizace - plynování - ochrana rostlin.

Služby: -generální úklid -úklid ve školních objektech, průmyslových objektech, zdravotnických zařízeních, kancelářích a domácnostech -úklid po malířích -mytí oken a velkých prosklených ploch -čištění koberců a čaulouněného nábytku -mytí a ošetřování podlah -aplikace ochranných povrchů -krystalizace mramoru -půjčování ...

Masérská činnost, úklid domácností, prodej palivového dřeva aj.

Úklidové služby: -kompletní úklid -stálé úklidy -úřady, servisy, dílny, haly -úklidy po stavebních pracech, po přestavbách, po malování -jednorázové úklidy firem, prodejen -mytí výloh -čištění podlah -čištění koberců -broušení parket a dřevěných podlah -čištění interiérů automobilů mokrou cestou exaktorem WAP.