Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Úklidové služby pro domácnosti, firmy, kancelářské a nebytové prostory v okolí Mikulova, Břeclavi a Hustopečí. Průběžné a generální úklidy, mytí oken, žehlení, tepování koberců a sedacích souprav.

Společnost CGE HOME úklidová s.r.o. se zaměřuje na úklidy kanceláří, domů, bytů, údržbu nemovitostí a zahrad a čištění fasád.

Služby: - prádelna, čistírna - pronájem stolního prádla.

Služby: -praní prádla -mandlování prádla -organizační, ekonomické poradenství.

Úklidová služba, úklid průmyslový, domácností, provozoven, firem, průmyslové úklidové služby, jednorázové, generální, kolaudační úklidy -mytí oken, strojové mytí podlah, odstranění polepů -pravidelný i mimořádný vnitřních prostor -mytí oken včetně rámů -strojové čištění koberců -umývání světel, topných těles, vertikálních, horizontálních ...

Úklidová firma zajišťuje úklid v brně a okolí. Uklízíme kancelářské a komerční prostory.

Čištění sedaček, koberců a auto sedadel. Do hodiny suché. V případě zájmu pro koberce přijedeme a čisté dovezeme. Působíme do 30 km v okolí Mikulova.

Prádelna - praní, žehlení a sušení pracovních i sportovních oděvů, gastronomického textilu a lůžkovin

Firma Robert Kotyza Vám sídlící v okrese Karlovy Vary nabízí svým zákazníkům montážní a instalatérské práce. Provádíme především drobné opravy bytů, rekonstrukce koupelen, montáž nábytku, malířské práce a mnoho dalšího. Zabýváme se těmito činnostmi: - rekonstrukce a přestavby koupelen, montáž sprchových koutů - montáž a demontáž nábytku ...

Malířské práce Čištění - koberce Služby hodinového manžela Obkladačské práce Lehké zednické práce.

Úklid společných prostor v bytových domech, firmách a objektech. Úklid po rekonstrukci. Sekání trávy v zahradách, parcích, sadech. Půjčovna extraktoru.

Firma ALFA TRADE CZ vznikla v roce 2000. Z počátku jsme se věnovali prodeji obalových materiálů a sortimentu hygieny a ekologických materiálů. Tímto se firma v menší míře zabývá dodnes. Počátkem roku 2012 jsme se na základě poptávky našich klientů začali věnovat také čistícím a úklidovým službám. Rozhodli jsme se o maximální možnou nabídku, ...

Hodinový manžel. Drobné elektrikářské, instalatérské práce. Drobné zednické práce. Údržba, opravy, montáže v domácnosti. Úklidové služby.

Úklid celých budov, kanceláří a domácností - mytí oken včetně rámů a parapetů, prosklených ploch i nepřístupných skleněných ploch Strojové čištění - podlahy. Čištění - čalouněný nábytek, koberce.

Bezpečnostní služby. Úklidové služby. Stavební společnost.

Prádelna Brno: - prádlo vypereme do týdne nebo expres dle domluvy - pereme, mandlujeme. Praní: - ložní prádlo, ručníky, osušky pro hotely, ubytovny a penziony - stolové prádlo pro restaurace (i rautové ubrusy) - pro cateringové firmy - přehozy a deky z dutého vlákna - pláště, kalhoty, kuchařské oděvy a pod.

Služby: - stěhování -malování - úklidové práce - autodoprava do 3, 5tuny - zahradní práce - pivní pohotovost - půjčovna výčepní techniky -ohňostroje Prodej, e-shop: - výčepní techniky - vratné lahve - pivo, alkoholické nápoje - sudové pivo - nealkoholické nápoje - pneumatiky z Rakouska - Ručně vyřezávané dřevo z Indie a Thajska

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a ...

Franchisová společnost se zaměřením na úklid domácností, kanceláří a firem, komerčních prostor, vzdělávacích zařízení, bytových domů aj. a to pomocí moderní techniky s použitím nanotechnologií. Čištění interiérů a exteriérů vozidel

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poskytování technických služeb Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a ...

Prádelna: - praní, mandlování, ruční žehlení - pro firmy i soukromníky - svoz i odvoz - Brno a okolí do 50 km - u větších zakázek - přepravní klece.

Profesionální úklidové služby realizuje firma DO PUNTÍKY s.r.o. z Brna. Provádí jednorázový, pravidelný, expresní, speciální úklid, dále úklid při stěhování a jiné související doplňkové služby.

Obchod, prodej: -potravinářská chemie od fy THONHAUSER -zprostředkováním prodeje použitých technologií pro vinařství -kvasinky pro vinařství od fy LALLEMAND -výčepní technologie fy HARTEK pro gastronomii -přívěsy na čepování nápojů od společnosti ESSELMANN.