Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
MK nástroje: V oboru strojírenství se zaměřujeme na prodej nástrojů pro třískové obrábění: soustružení, frézování, vrtání, závitování, zapichování. Mezi naše hlavní dodavatele nástrojů patří: ARNO, WTE, KEMMLER, MITUTOYO, MAHR, POLAK CZ, BAUER, NABRU, REIME-NORIS, SPPW, KELCH, BöHLERIT, KOHN, WENDT. MK e-shop: Elektronický webový obchod s ...

Služby, práce: - hodinový manžel - instalatérské - malířské - úklidové - sádrokartonářské - zednické - elektroinstalatérské

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické - tapetářské - sklenářské - úklidové služby

Prádelna: -praní -žehlení -opravy a údržba textilu hotelového, restauračního, bytového a osobního textilu.

Úklid kanceláří a hal, čisticí práce, úklidové služby stroji COMAC a TASKI - čištění koberců - mytí oken, výloh - strojní mytí podlah. Prodej: - dezinfekční a úklidové prostředky ECOLAB a TORK -dezinfekce Incidur, papírové ručníky, mýdla.

Veškeré úklidové a čistící práce: -čištění koberců -mytí oken a skleněných ploch -úklid domácností -kompletní čištění žaluzií, čalouněného nábytku -mytí křišťálových lustrů -čištění interiérů a exteriérů aut -denní úklidy budov a chodeb -voskování podlah -krystalizace mramoru -mytí, lakování a pastování parket -speciální ...

Úklidová služba - úklid domácností, bytových i nebytových prostor - čištění silnic, komunikací a chodníků

Recepční služba. Prodej: -kompletní nabídka hygienického materiálu -úklidové náčiní -Chemie f. Cormen s.r.o. a f.Bellinzoni Veškeré úklidové práce: -pravidelné, nepravidelné a generální úklidy -mytí oken -údržba podlah HTC DCS TWISTER systémem (speciální kotouče s diamantovými vlákny)ekologická údržba všech povrchů - jediná možnost ...

Velkokapacitní prádelna nabízející kompletní servis textilu - zpracování prádla, pronájem a prodej prádla. Vlastní chemická čistírna.

Distribuce, velkoobchod a maloobchod: - čistící a úklidové prostředky pro domácnost, restaurace, zdravotnictví i průmysl - dezinfekce - odmašťovače - vonné oleje, olejové osvěžovače vzduchu.

Úklidy budov, kanceláří i bytů. Realizace, výstavba: - obytné domy - průmyslové objekty. Rekonstrukce, přestavby. Stavební práce.

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování ...

Kompletní úklidové práce

Úklidové práce Kosmetika - vizážistika Solárium Fitness

Nabízíme: - zednické práce - výkopové práce - úklidové práce - malířské práce.

Čištění koberců Zemní práce Přípravné práce pro stavby

Úklidová služba: -kompletní úklidové práce -průmyslové čištění -úklid po malířích, mytí oken -povrchové čištění -vysokotlaké čištění -výškové úklidové práce -mytí motorů -úklid objektů před kolaudací -čištění bazénů.