Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Úklidové služby: - úklidy kanceláří, výrobních podniků - úklidy po rekonstrukci a stavbách - čištění koberců a čalouněného nábytku - mytí výloh a oken.

Úklid: - domácnosti - firmy. Hloubkové čištění: - koberce - židle - divany. Strojové čištění všech druhů podlah. Broušení, drátkování: - parkety. Čištění: - interiéry auta - karavany.

-Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu

Prádelna: - praní - čištění - žehlení.

Hlídání dětí. Úklidové služby. Jednorázový i pravidelný úklid bytů a rodinných domků, následnou pravidelnou výpomoc v domácnosti, společenskou asistenci seniorům, drobné nákupy a různé pochůzky, hlídání dětí od 3 let, hlídání, krmení a venčení zvířecích mazlíčků. Po dohodě také v době Vaší dovolené či jiné nepřítomnosti.

Prodej: - přípravky na odstranění graffiti, žvýkaček, nálepek. Služby: - odstraňování graffiti - zabezpečování ploch před vylepováním plakátů, letáků, ežádoucí reklamy - odstraňování žvýkaček aj.lepidel.

Pobočka. Úklidové služby: - pravidelné úklidy - mytí oken - čištění koberců a čalounění - strojové čištění podlah - čištění a odstranění grafitti, antigrafittové nátěry - venkovní úklid.

Správa a údržba nemovitostí. Komplexní úklidové služby - komerční prostory.

Úklidové služby - úklidy bytových a nebytových protor, mytí oken, výloh, úklid kanceláří. Půjčovna uklidových strojů. Čištění koberců, sedaček, automobilů.

Komplexní úklidové práce. Průmyslová čištění. Pomocné stavební práce. Stěhovací práce.

Prádelna: - praní, mandlování ložního prádla. Oprava textilu. Ruční žehlení. Prodej pracích a čistících prostředků. Praní a žehlení košil. Služby i pro penziony a hotely.

Malířské práce Stavební práce - drobné Obklady, dlažby, podlahy - provedení Podlahové krytiny - pokládání, úprava Sadové a parkové úpravy Stěhování, těžké předměty Čištění, úklidové služby Izolace

Úklidové služby. Drobné údržbářské práce.

Rekonstrukce: - přidružené technologie pro skladování a výdej ropných látek. Sběr, převoz a zneškodnění: - odpady mimo výbušnin a jedů. Elektroinstalační práce. Čištění technologických zařízení a skladů ropných látek. Vysokotlaké čištění: - plochy. Projekční činnost. Výstavba: - rekonstrukce. Dodávka: - řídící systémy pro ...

Služby: - údržba zeleně - zimní údržba - realizace zahrad - závlahové systémy - výsadby - zámkové dlažby - odpady - výstavba a údržba hřišť

Úklidové služby: - úklid - pravidelný, jednorázový: - kanceláře, úřady, zdravotnická zařízení, školy, společné prostory domů, domácnosti - čištění koberců, čalounění, sedaček, křesel - úklid po tragických událostech - mytí skleněných fasád - okna, výlohy - čištění interiérů vozidel.

Práce: - malířské, natěračské - nástřiky Gotele - protiplísňové a izolační nátěry - klempířské - sklenářské - úklidové - kompletní rekonstrukce koupelen a WC.

Služby: - dezinfekce - dezinsekce, desinsekce - deratizace - Fumigace - plynování - je činnost spadající do oblasti dezinsekce, napomáhá v ochraně před skladištními škůdci - ochrana dřevěných konstrukcí proti červotoči, dřevokazným houbám a plísním - likvidace vosích a sršních hnízd - hubení hlodavců. E-shop: - prostředky na ...

Úklidové služby. Ruční mytí vozidel: - čištění interiérů - čištění klimatizací - renovace autolaku - ošetření kožených a plastových doplňků interiéru. - drobné řemeslné opravy

Provádíme komplexní sanaci krovů, mikrovlnné vysoušení zdiva a likvidaci dřevokazných škůdců. Mikrovlnami účinně a rychle vysušíme každou budovu při zavlhání, poruchách i po povodních. Mikrovlnami zlikvidujeme i takové dřevokazné houby jako jsou dřevomorka domácí. Mikrovlnnou technikou likvidujeme také plísně, tesaříka krovového i ...

Jsme držiteli ISO 9001 (Bureau Veritas). Služby v oboru: - deratizace - dezinfekce - desinsekce. Pokládání nástrah proti hlodavcům. Hubení obtížného lezoucího a létajícího hmyzu. Fumigace napadených prostor a zásob přípravky T+. Plynování napadených prostor: - mlýny - kyanovodíkem - komodity, zásoby - fosforovodíkem. Projekty ...

Komplexní úklidové služby: - průmyslový úklid - čištění železných konstrukcí a světlíků - byty - rodinné domy - administrativní budovy - kanceláře - stadiony - práce ve výškách - mytí oken (i ve výškách) - čištění sedaček a koberců - tlakové čištění fasád - prodej a dodávka hygienických potřeb

Jsme úklidová firma zaměřená na úklid vchodů, bytových domů a panelových domů. Nabízíme také úklid kanceláří, komerčních a výrobních hal.