Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Prádelna, praní: - osobní prádlo - záclon, závěsů - výrobky z dutého vlákna - ovčí deky - atypické věci (velké záclony, ložní prádlo) - montérky, ručníky, utěrky - opravy pracovních oděvů - žehlení a mandlování. Šití ubrusů, záclon, závěsů i ložního prádla na zakázku.

Úklidové služby: - kompletní úklidový servis kanceláří, administrativních budov - mytí oken a výloh, práce ve výškách - bezprašné čištění průmyslových hal - periodické úklidy domácností vč. žehlení prádla apod. - úklid půdních a sklepních prostor vč. dopravy kontejnerů - úklid po stavebních úpravách a malování.

Sanace. Služby, práce: - dřevomorka - červotoč - mikrovlny - sanace dřeva a zdiva - mikrovlny MIKROWAVE - vysušování zdiva - likvidace dřevomorky a plísní, plísně - hubení dřevokazného hmyzu.

Praní, žehlení a mandlování prádla pro soukromé osoby, firmy, zdravotnická zařízení, lékárny - rozvoz prádla

Průmyslová prádelna, čistírna. Služby: - praní prádla - žehlení, mandlování prádla.

Prádelna. Provozovny: - Frenštát pod Radhoštěm, Záhuní 910, tel. 556835017, 737238396, mistrová provozu - p. Pašíková - Frýdek-Místek, Těšínská 2135, tel. 558630369, 737238397, mistrová provozu - p. Štreitová.

Úklidové služby: - úklid nebytových prostor, kanceláří.

Nanonástřiky speciálních funkčních suspenzí.

Hodinový manžel: - drobné údržbářské práce - úklidové služby - reklama.

Úklidová služba, která se zabývá úklidem domácností, administrativních budov.Úklidem po řemeslných pracích a před kolaudací.Čištění čalounění a koberců.

Služby: - úklidové - firmy, kanceláře, domy, byty - stěhovací, autodoprava - stěhování - likvidace pozůstalostí - správa a údržba nemovitostí - údržba zeleně, úpravy terénů - výkopové, zemní, podlahařské práce - pokládka podlahových krytin, obklady a dlažby - úpravy interiérů.

Rekonstrukce: - koupelny. Práce: - obkladačské - sádrokartonářské - zednické - malířské - úklidové.

Práce: - stavební - zemní - klempířské - úklidové - natěračské - stavby na klíč.

Komplexní úklidové práce bytové i nebytové prostory luxování, vysávání - mytí radiátorů - žehlení - úklid po malování, po řemeslnících

Práce: - výškové - klempířské - pokrývačské - natěračské - úklidové - ochrané pásy proti ptactvu - lomanco- ventilátory - lepení hydroizolačních asfaltových pásů - tmelení panelových spár.

Služby: - úklid. Maloobchod, prodej, servis, oprava: - úklidová a čistící technika.

Odstraňování a ochrana před graffiti. Prodej: - přípravky pro čištění graffiti - ochranné nátěry.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče Hostinská činnost -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba ...