Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -provoz rychlého občerstvení Čištění a praní textilu a oděvů Hostinská činnost

Naším hlavním cílem je dodávat kompletní vybavení gastronomických provozů. Pro celkové vybavení Vaší kuchyně dodáváme zboží i z nerezového materiálu. Specializujeme se také na profesionální produkty pro mytí nádobí, čištění a desinfekci gastronomických provozů. Prohlédněte si naše nabízené gastro produkty. Pokud si nevíte rady nebo máte dotaz, ...

Úklidový servis. Čištění koberců a sedacích souprav, mytí oken a výloh, úklid společných prostor bytových domů, kompletní úklid domácností a kanceláří, čištění interiérů vozidel.

Chlapi v akci - Hodinový manžel. Práce: - drobné i větší řemeslné práce, stavební a údržbové - v domácnosti, kanceláři, či ve firmě - autodoprava, stěhování.

Natěračské, malířské práce. Montáž - zastíňovací technika Úklidové práce. Podlahářské práce. Zednické práce.

Úklidová firma: - kompletní úklid domů, bytů, firem a společných prostor. - mytí oken, žehlení, čištění koberců, sedacích souprav, postelí a veškerého čalounění.

Služby: - doprava a mechanizace - elektroinstalační práce - zednické práce - vodoinstalační práce - zimní údržba místních komunikací - údržba veřejné zeleně - úklidové práce.

Služby: - strojové čištění koberců, sedacích souprav a čalouněného nábytku.

-Úklidové služby -Půjčování strojů na čištění koberců a čalounění -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb

Prádelna a mandlovna Pavelkovi. Služby: - prádelna, praní - mandlovna - ruční žehlení prádla Svoz, odvoz: - prádla. Půjčování, půjčovna: - ložní prádlo - povlečení.

Služby: - stavební činnost - bourací práce, demolice - desinfekce - dodávka průmyslová, úklidová chemie, gastrochemie

Služby: - bezpečnostní služby - ostraha majetku - organizační služby - patrolovací služby - kontrola nemocenských - úklidové práce - čištění - údržba venkovních a zelených ploch - správa objektů - prodej pracovních oděvů.

Úklidové práce: - pravidelný úklid firem a domácností, novostaveb, mytí oken, malířské a natěračské práce. Překladatelská činnost: - úřední překlady v němčině ( z ČJ do NJ a opačně ) s kulatým razítkem a tlumočení - běžné osobní dokumenty ( rodné, oddací, úmrtní listy, vysvědčení a pod. ) - obchodní smlouvy - pojišťovací smlouvy - ...

Úklidová firma Geisler vám poskytne profesionální jednorázové, pravidelné a dlouhodobé úklidové služby domácností a firem. Jsme zde pro vás již od roku 1997, díky čemuž vám naši prověření pracovníci zajistí ty nejkvalitnější služby a to nejen v Olomouci a Brně, ale také v rámci celé České republiky. Naše úklidová firma se zaměřuje na: - ...

Bezpečnostní služba: - fyzická ostraha objektů - provozování pultu centrální ostrahy - připojení EZS na PCO - montáž kamerového systému, EZS, EPS, CCTV - Úklidová služba: - pravidelný úklid v průmyslových objektech - úklid administrativních budov.

-Fotografické služby -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Testování, měření, analýzy a kontroly -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí a ...

Úklidová služba: - BĚŽNÝ DENNÍ ÚKLID (případně týdenní - měsíční - roční ) - ÚKLID tvrdých ploch-dlažba, mramor, PVC textilní krytiny - ČIŠTĚNÍ obkladů, keramika, dřevo, PVC čalouněného nábytku - MYTÍ osvětlení, oken, rámů, parapetů - PRANÍ záclon, závěsů, utěrek - PRAVIDELNÉ DOPLŇOVÁNÍ toaletních papírů, mýdel, desinfekčních tablet a ...

Činnost: - správa, údržba nemovitostí - úklidové služby - bezpečnostní agentura - úprava zahrad.

Úklidové služby Šumperk, úklid: - bytových i nebytových prostor - kanceláří - zdravotnických prostor - restaurací - průmyslových prostor.

Služby hodinového manžela. Hodinový manžel. Veškeré údržbářské práce na klíč: - pro domácnost: - montáž a demontáž nábytku, kuchyňských linek - upevnění polic, skříní - výměny vodovodních baterií, syfonů - drobné zednické práce - malování a tapetování - pokládání podlahových krytin - veškeré úklidové práce - ...

Kompletní služby zajišťující bezproblémový chod domácnosti. Hodinový manžel.

Provádíme : -údržby nemovitostí pro majitele nemovitostí, bytová družstva -malířské, natěračské práce - úklidové práce. Zajišťujeme : - elektroinstalace údržba, opravy, nové rozvody, stavební dělníky, pomocné -stavební práce -oklepy omítek -sekání drážek, výkopy, ... Vše za bezkonkurenční ceny, rychle a kvalitně.

Úklidové služby pro firmy i domácnosti: - mytí venkovních i vnitřních výloh - čištění solárních panelů - údržba zahrad - vyklízení nemovitostí a následný odvoz.

Prádelna - praní a svoz prádla pro klienty z celého Olomouckého kraje.