Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Práce: - malířské - natěračské - nástřiky - tapetářské - sádrokartonářské - podlahářské - úklidové.

Čistírna, čištění: - oděvy - praní, žehlení prádla pro obyvatelstvo, restaurace. - chemické čištění pracovních oděvů, - praní a čištění vojenské výstroje - svoz a rozvoz zakázek.

Práce: - speciální ochranné nátěry a nástřiky - vysokotlaké čištění - výškové práce Prodej: - vysokotlaká čistící technika.

Služby: - správa, údržba nemovitostí - bezpečnostní a úklidové služby

Úklidové služby: - úklid administrativních budov, - úklid těžkých strojírenských provozů, - úklid škol, - úklid hotelů, lázeňských zařízení, - úklid nákupních center, - čištění koberců, čalounění, - generální úklidy výrobních prostor, - podlahové čištění. Bezpečnostní služby Technická správa nemovitosti Facility services

Naše činnost se zaměřuje na dvě hlavní oblasti. První jsou úklidové služby: - Jednorázové i pravidelné - úklid domácností - úklid bytů i domů - úklid vchodů a společných prostor vlastníků bytových jednotek - úklid kanceláří, pracovních hal, restaurací i hotelů Druhou je správa nemovitostí: - Správa bytů - pronájem nemovitostí - ...

Úklidová firma: - kompletní úklidové práce - úklid domácností (mytí oken, čištění koberců atd.) - úklid kanceláří - úklid prodejen a skladů - ruční mytí oken a výloh.

Hlídání dětí v rodinách v Olomouci a okolí: - jednorázové - pravidelné - hlídání na svatbách. Vyzvedávání dětí z jeslí, školek. Doprovod dětí do zájmových kroužků. Doučování učiva ZŚ. Běžné domácí úklidové práce.

Maloobchod - bižuterie Úklidové práce Obchodní činnost Bourací práce Zemní a výkopové práce Pokládka - dlažby Zednické práce Maloobchod - oblečení Zahradnické práce

Čistírna, prádelna, mandlovna. Služby: - čištění a praní prádla, oděvů - mandlování prádla - žehlení šatů, oblečení - impregnaci oděvů, stanů - domašťování pravých kůží - opravy ložního prádla a pracovních oděvů.

Internetový obchod, eshop, e-shop, maloobchodní prodej: - péřové peřiny, deky a polštáře - dětské peřiny a polštáře - povlečení - výrobky z ovčí vlny - ekologické prací a čistící prostředky. Služby: - praní a mandlování prádla - sběrna čištění oděvů a čištění peří - chemické čištění peří - 4 fázový proces - prošívání přikrývek ...

Úklidový servis: - pravidelné úklidy objektů - strojové čištění podlah - čištění koberců a čalounění - mytí oken.

Bezpečnostní služba: - ostraha majetku, ostraha objektů, hlídací služba, ochrana fyzických osob, převozy hotovostí. Detektivní služby. Pravidelný i jednorázový úklid kancelářských a výrobních prostor, hygienický servis.

CLEAN servis. Úklidové služby. Komplexní úklid budov. Čištění koberců a čalounění profeisonální technikou.

Domácí hospodyňka. Služby, práce: -úklidové. -úklid domácnosti, kanceláří. -mytí oken. -praní, žehlení prádla. -věšení záclon. Zakázkové šití, opravy oděvů: -kalhoty, halenky, saka, povlečení.

Úklidové služby pro firmy, jednorázové úklidy, generální úklidy, mytí oken a výloh, úklidy po rekonstrukcích a stavbách, po malování, generální úklidy restauračních kuchyní, úklid chodeb pro SVJ a další dle domluvy Úklidy domácností, po malování, mytí oken Nová služba - Péče o seniory - denně od 07.00 do 20.00 hod.denně včetně ...

Region Severní Morava NÁHRADNÍ PLNĚNÍ PRO FIRMY - ZPS PERSONÁLNÍ AGENTURA - AGENTURY Zaměstnáváme více než 50% zaměstnanců se změněnou pracovní schopností, to znamená, že veškerou činnost provedenou organizací s využitím těchto zaměstnanců pro zákazníka se započte pro účely výpočtu povinného odvodu do státního rozpočtu Jsme ...

Dodávka, montáž, prodej: - plastová okna a dveře - žaluzie - parapety - sítě proti hmyzu. Sanace. Úklidové a dekontaminační práce po požárech a škodách způsobených vodou. Sanace vlhkého zdiva. Zateplení fasád.

Ruční mytí vozidel, správa a údržba nemovitostí, bezpečnostní a úklidové služby, osobní a nákladní autodoprava do 3, 5 t, pronájem čistících strojů a výčepního zařízení, zábavná pyrotechnika a realizace ohňostrojů.

Práce: - stavební - zednické - obkladačské. - úklidové Provádíme stavební práce obkladačské, zednické, kompletní přestavba bytových jader, spolupracujeme s veškerými stavebními řemesly. Úklid nemovitostí.

Bezpečnostní agentura Správa nemovitostí Úklidová služba

Postřik proti hlodavcům. Dezinfekce, dezinsekce, deratizace. Činnost: - hubení hlodavců - hubení obtížného hmyzu - dezinfekce proti choroboplodným zárodkům

Kompletní úklidové práce: -mytí oken, skleněných ploch -čištění koberců, čalounění a osobních vozů -úklid po malování, stavebních úpravách -strojní mytí, voskování, leštění PVC. Půjčovna: -čistící stroje -průmyslové vysavače -brusky na parkety. Podlahářské práce: -broušení, lakování, tmelení a lištování parket.

Čistírna peří Výroba, šití, prodej: - prošívané deky - polštáře - dětské soupravy - zavinovačky.