Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Deratizace, dezinsekce a dezinfekce Příjezd do 2 hodin od zavolání. Provádíme deratizaci myší, potkanů a krys. Dále dezinsekci štěnic, švábů, blech, vos a mravenců, škodlivých mikroorganismů a choroboplodných zárodků. Tyto služby provádíme jak v domácnostech tak i komerčních objektech. Mnoho let zkušeností a reference na webu.

Společnost Levandulová prádelna s.r.o. nabízí spolehlivé praní prádla. Provádíme také žehlení, mandlování i škrobení prádla. V naší prádelně používáme prací prostředky šetrné k životnímu prostředí a nově nabízíme také rozvoz prádla až k zákazníkovi. Prádelna, služby: - praní prádla - žehlení - mandlování - škrobení - rozvoz ...

Společnost PROSTOR a.s. provádí komunální, úklidové služby a údržbu zeleně na území hlavního města Prahy i v jeho okolí.

Poskytujeme úklidové služby pro domácnosti, kanceláře a další nebytové prostory. Profesionální úklid jsme ochotni přizpůsobovat zákazníkovo potřebám a mimo úklidu nabízíme také služby doplňkové, jako mytí oken nebo žehlení.

Nechte se hýčkat a překvapit našimi službami Ve Vámi určený čas si pro prádlo PŘIJEDEME, VYPEREME je v naší prádelně, kvalitně vyžehlíme, složíme, košile dáme na ramínko do obalu a vše v dohodnutém termínu zase PŘIVEZEME k Vám domů. A to celé do 72 hodin.

Stěhování u nás vnímáme jako komplexní službu, která v sobě zahrnuje důslednou přípravu rozpočtu, naplánování logistiky, poskytnutí balicích materiálů, zabalení zařízení, montážní služby, přepravu, rozmístění nábytku a zařízení v nových prostorách. Před a po stěhování zajistíme úklid prostor a lehké stavební úpravy. Během stěhování nabízíme ...

Mějte doma předvánočně uklizeno po celý rok. Dopřejte si více volného času a nechte na nás zařídit vám příjemné, čisté prostředí nejen u vás doma, ale třeba i ve vaší kanceláři či jiných komerčních a společenských prostorách.

Zajišťujeme komplexní úklid určených prostor. Práce je prováděna vlastním materiálem, nástroji, vybavením, dopravou a případným dozorem potřebným k zajištění celé práce.

Poskytujeme komplexní úklidové služby pro firmy, jednotlivce a domácnosti. Nabízíme jak jednorázové, tak i pravidelné a generální úklidy domácností, kanceláří, firemních prostor, hal a průmyslových objektů.

Nabízíme krystalizace podlah, úklidové práce, výškové práce a mytí fasád, stavební práce.

Nabízím inovativní technologii úklidových služeb pomocí páry. Provádím parní čištění a dezinfekci vozů, motorek, strojů, lodí, včetně ošetření laku vozů i ploch v domácnostech. Díky nejmodernějším přenosným agregátům na parní čištění jsme naprosto mobilní a přijedeme k Vám.Dále poskytuji služby antibakteriální ochrany domácností, firemních ...

Služby: - správa u údržba budov - facility management - úklidové služby - fyzická ostraha objektů

Úklidové služby - úklid rodinných domů, bytů, kanceláří - mytí oken - čištění čalouněného nábytku.

-Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční motorové dopravy) -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, ...

Úklidové služby - kompletní úklid kanceláří, administrativních budov, komerčních ploch. Stěhovací služby Květinářství - prodej květin.

Služby: - stěhování - mezinárodní stěhování - balící služba - vyklízení - úklidové služby - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava - nákladní taxi Autopůjčovna: - užitková vozidla

Úklidové služby: - úklid domů, bytů, administrativních budov.

Společnost Midian - Coral, v.o.s. nabízí svým zákazníkům komplexní úklidové práce. Provádíme pravidelný i jednorázový úklid domácností, kanceláří a také panelových a činžovních domů. Mezi služby které naše společnost poskytuje patří úklid a mytí podlah, oken, úklid po malování, utírání prachu, úklid společných prostor bytových domů, mytí madel ...

Úklidové služby - pravidelné úklidy (bytové domy, kanceláře, restaurace, hotely, domácnosti) - jednorázové úklidy bytů - výškové práce - mytí oken.