Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Služby: - údržba nemovitostí - dekontaminace nákupních vozíků - provoz a údržba kotelen

Služby: - komplexní správa nemovitostí převážně ve vlastnictví společenství vlastníků, bytových družstev i soukromých osob - úklidové služby

Činnost: - bezpečnostní a úklidová agentura - správa a údržba nemovitostí - údržba zeleně - reklamní služby

Služby: - úklidové - pravidelný, generální úklid - mytí oken, výloh - úklid sněhu.

Úklidová firma: - úklid kanceláří, obchodních center, sportovišť, skladovacích prostor - úklid rodinných, panelových domů - údržba zeleně - úklid veřejných prostor.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Služby: - mytí oken, výloh - čištění koberců, čalounění - hodinový manžel.

Činnost: - úklidové práce Prodej: - čistící prostředky

Vysokotlaké čištění - čištění a mazání kolejových tramvajových výhybek - čištění táhlových skříní - čištění chodníků a budov.

Alsapron - úklidové práce - úklid kanceláří a administrativních budov - mytí oken a výloh - čištění koberců.

Chráněná dílna A MANO - ruční keramická výroba užitkových a dekoračních předmětů - výroba keramiky - kompletace, balící služby - úklidové služby.

Služby: - stěhování - vyklízení domů, bytů, sklepů - bourací práce.

Služby: - asistence pro firmy, soukromé osoby - zasupování na úřadech - úklid domácnosti - hlídání dětí - zajištění lékařských prohlídek - pořádání konferencí, večírků pro firmy, rodinných oslav - zajištění vstupenek, zájezdů.

Jsme úklidová firma zajišťující komplexní nabídku úklidových služeb na území Prahy. Nabízíme stoprocentní spolehlivost, propracovaný systém kontroly kvality a vysoký standard služeb. Provádíme úklid komerčních objektů, kanceláří a bytových domů. Zajišťujeme dodávku hygienického materiálu.

Správa nemovitostí Úklidová služba

Nabízíme hubení škůdců (deratizace, dezinsekce, dezinfekce), ochranu proti holubům a vyklízení včetně rizikových úklidů. Ručíme za úspěšné vyhubení škůdců i kvalitu všech poskytovaných služeb.

Společnost KD Pragma, a.s. byla založena v roce 1998, kdy navázala v podnikatelské činnosti na společnost Pragma s.r.o. působící na trhu od roku 1996 se stejným předmětem podnikání. Je specializovanou společností, jejímž hlavním předmětem podnikání je zajištění technického a energetického provozu budov a úklidových prací. Činnost zabezpečuje ...

Provozujeme prádelnu. Provozujeme prádelnu a chemickou čistírnu.

Poskytování komplexního úklidového servisu.

Úklidová firma. Služby: - pravidelné i jednorázové úklidy: - kanceláře, administrativní budovy - bytové domy - obchodní plochy - školní zařízení - stavby po rekonstrukci - čištění: - chodníky, koberce a čalounění - vyklízení prostor včetně likvidace odpadu - mytí - okna, výlohy.

Úklidové služby - pravidelné i jednorázové úklidy domácností, kanceláří a firemních prostor - úklid bytových domů - čištění koberců a čalounění.

Činnost - facility management - event management - úklidové služby - dotační poradenství.