Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Služby: -deratizace. -dezinfekce. -dezinsekce. -plynování. -odchyt holubů.

Deratizace, desinfekce, desinsekce. Provedení postřiku proti: -dřevokaznému hmyzu -likvidace vosích, sršních a včelích rojů a hnízd -houbám, plísním -protipožární postřik -likvidace plevelu. Zábranné systémy proti holubům: -včetně odchytu a úklidu půdních prostor -likvidace holubího trusu. Předsklizňová úprava ...

Úklidová služba: -jednorázový, pravidelný úklid. -mytí oken. -čištění koberců. -úklid domácností. -čištění interierů vozidel.

Úklidové služby: -úklid domácností. -jednorázový úklid. -služby hodinového manžela.

Bezpečnostní a detektivní agentura. Prodej, výkup: -zlato -diamanty Pronájem: - nebytové prostory Pořádání: - volnočasové aktivity pro firmy (konferenční aktivity, ...)

-Výroba zdravotnických prostředků -Výroba a opravy zdrojů ionizujícího záření -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací ...

Služby: -praní a zpracování prádla a textilu -praní, žehlení, mandlování.

Služby: -hlídání dětí. -úklid domácností. -hlídání, venčení psů. -doučování (základní škola) -organizace narozeninové oslavy pro děti.

Praní a mandlování prádla. Možnost rozvozu (při větší zakázce).

Agentura BEST Služby: -komplexní úklidový servis.

Výroba - vrata - vjezdové brány - křídlové brány - pohony pro brány a vrata - závorové systémy - vratové pohony Úklidové služby Zámečnictví výroba - výsuvné sloupky - kování PRO brány a vrata Výroba - kování pro brány a vrata.

-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží -Poskytování technických služeb -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, ...

Lakýrnické práce Malířské práce Tapetářské práce Sklenářství - izolační dvojskla - vitráže do oken a dveří - přídavná okenní křídla (třetí okna) Dodávka - vestavěné skříně Kompletní úklid - mytí oken Čištění koberců Dodávka - silikonové těsnění oken a dveří - okna a dveře z PVC Nátěry fasád

- Internetový prodej toaletních potřeb, úklidových prostředků a pomůcek. - Nabídka úklidových a speciálních úklidových prací (čištění koberců, voskování podlah, mytí oken). - Ekologicky šetrný úklid. - Ekologické prostředky a recyklovaný materiál. - Běžné prostředky i materiál. - Poskytování služeb housekeepingu - služeb hospodyň a ...

Caspi s.r.o. se zabývá úklidovými službami, logistikou, prací ve skladech, prací se zbožím, zednickými pracemi, atd. V rámci poskytovaných služeb se naše úklidová firma snaží poskytnout komplexní úklidové práce, a proto při úklidu budov zajišťujeme kompletní denní úklid vnitřních a venkovních ploch, včetně jednorázových úklidů spojených s provozem ...

Vodoinstalatérství, topenářství. Přípravné práce pro stavby: - zemní práce a terénní úpravy - výkopové práce - bourací a úklidové práce.

Údržba cest Vrty pro tepelná čerpadla Studnařské práce - vyhledávání a vrtání s garancí vody

Internetový prodej ekologických čisticí a dezinfekční prostředků firmy Jonnie Corporation. Nabídka dezinfekce a čištění ozónem. Autodoprava - dodávková po ČR, EU a zemích bývalé Jugoslávie Realitní činnost.

Praní a servis prádla pro hotely, pensiony, ubytovny, restaurace.

Nabídka prádelny a žehlírny pro školky, hotely, -žehlíme a pereme ručníky, ložní soupravy, košile a osobní prádlo.Nacházíme se u Mělníka v obci Cítov.

Čištění: -kožené oděvy -kůže a kožešiny pravé i umělé -veškeré textilní oděvy -spací pytle -závěsy -záclony -potahy -chemlonové potahy -autopotahy -drobné oděvy -další bytový textil. Velkoobjemové čištění pro organizace: -oděvy -textil. Barvení oděvů. Prádelna: -praní veškerého prádla.