Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Služby: - úklidové - mytí oken - odkup, správa, vymáhání pohledávek - realitní služby.

DIGOSS s.r.o. je výhradně českou společností, která nabízí komplexní úklidové služby a dodávku hygienického materiálu v Praze a Středočeské kraji. Jsme jedni z prvních, kdo začal v České republice úspěšně používat moderní barevné metody úklidu.

Zahradnictví: - tel.: 702 928 743 Květinářství: - tel.: 318 622 602 Čistírna peří: - tel.: 318 628 183

Úklidové služby - úklid domácností, firem, společných prostor - mytí oken - čištění koberců.

Bezpečnostní a úklidové služby - fyzická ostraha objektů - recepční služby - osobní ochrana - vymáhání pohledávek - úklid domácností, kanceláří i výrobních hal - mytí oken. Pobočka - adresa: Římská 45, 120 00 Praha 2 Vinohrady - B. Smetany 2578/11a, 370 01 České Budějovice.

Úklidové práce, správa a údržba domů - úklid domů, kanceláří - mytí oken - hodinový manžel - zahradnické práce - malování.

Služby: - vnitrostátní nákladní doprava - kontejnerová doprava - úklidové služby - mytí oken - hlídání dětí - údržba zeleně.

Úklidová firma: - úklid domácností, firem - úklid panelových domů - mytí oken - žehlení - hlídání dětí - údržba zeleně - hodinový manžel.

Činnost: - logistické služby (skladování, manipulace, třídění, kontrola, kompletace, balení zboží) - úklidové služby (skladovací, výrobní prostory, kanceláře).

Úklidové služby - úklid domácností - generální úklid domácností - mytí oken - žehlení.

Činnost: - úklidové služby - bezpečnostní služby - odstraňování graffiti - návrhy a realizace zahrad

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování elektrických zařízení -Služby ...

Poskytujeme kompletní služby pro úklid komerčních a soukromých prostor. Prostřednictvím naší úklidové firmy zajistíte veškeré úklidové práce v administrativních, skladových, výrobních prostorách a domácnostech. Nabízíme úklidové služby po rekonstrukcích a stavbách, pravidelný i jednorázový úklid. V rámci pravidelného úklidu zajišťujeme i ...

Postaráme se o vše od luxování po utření prachu v rodinných domech, bytech, kancelářích i výrobních halách.

Deratizace Dezinfekce Dezinsekce Plynování (fumigace) Likvidace hnízd a rojů Ochrana dřeva Vyklízení prostor Dezinfekce biomateriálu Likvidace plevelů Dokumenty Znalecké posudky Likvidace štěnic Likvidace plevelů Ochranné síťování budov a památek Poradenství Sběr uhynulého zvířectva

Služby: - úklidové - mytí oken - žehlení prádla - čištění koberců, čalouněného nábytku - čištění interiérů vozidel.

Technické služby: - odvoz odpadů - údržba místních komunikací (letní, zimní) - údržba veřejné zeleně - čištění města.

Služby - krejčovství, šití na zakázku, výroba kostýmů - žehlení - mandlování.

Služby: - deratizace - dezinsekce - dezinfekce - hubení plísní, štěnic, vos, hlodavců.

Bezpečnostní agentura: - ostraha majetku a osob - recepční služby - převoz peněz - úklidové služby.

Vypořádání a vymáhání pohledávek, dluhová poradna, počítačový servis, sekretářské služby, úklidové služby. Provádění dobrovolných dražeb věcí movitých.

Služby: - úklidové - mytí oken - úklid, údržba venkovních prostor (zametání chodníků, hrabání trávy a listí, zimní údržba chodníků....) - jednorázový, pravidelný úklid.

Provádíme úklidové a vyklízecí práce, čištění koberců a čalounění, mytí podlah, dveří, oken, malování bytů i údržbářské práce. Výroba mříží do oken.