Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Čištění koberců Mnichovo Hradiště a okolí - Mladá Boleslav - Turnov. Čištění sedacích souprav, čištění sedaček, křesel, čalounění. Čištění interiérů automobilů.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce - zemní práce

Činnost: - úklidové služby - vedení daňové evidence

Služby: - úklidové - úklid domů, bytů, prodejen, restaurací, ordinací - mytí oken - čištění koberců, čalounění - žehlení prádla. Pneuservis, tel.: 606 525 456

Hodinový manžel - drobné řemeslné práce a opravy - úklidové práce.

Hodinový manžel - drobné úpravy v domácnosti - práce na zahradě - sestavování nábytku.

TREBIS Zabýváme se správou nemovitostí, realitní činností, úklidovými pracemi a možností zprostředkování stěhovacích služeb, účetnictví a dalšími.

Služby pro rodinu a domácnost - úklidové práce - hodinový manžel - hlídání dětí - žehlení.

Práce, služby: - svařování, svářečské - broušení - zámečnické - obrábění kovů Služby: - úklidové práce E-shop: - kabelky - spodní prádlo

Nátěry ve výškách - fasády - střechy - konstrukce Ořez stromů dle arboristických zásad - kácení stromů - frézování pařezů Opravy ve výškách - komíny Údržba - nemovitosti Odstranění sněhu a rampouchů ze střech - mytí fasád Demoliční práce Výškové práce - odstranění sněhu ...

Služby: -bezpečnost práce -ostraha -správa nemovitostí -úklidové služby

Služby - řezání vodním paprskem - přebalení a manipulace zboží - skladování - žehlení prádla.

Služby - deratizace - dezinsekce - dezinfekce - systém ochrany před škůdci.

Úklidové služby - pravidelný úklid domácností, kanceláří - čištění koberců.

Bezpečnostní agentura - strážní a ochranná služba - transport cenných zásilek - pult centrální ochrany - úklidové služby.

Portál ohledně nabídky prodeje zboží.

Výškové práce: - nátěry střech a fasád - kácení stromů - hromosvody - čištění okapů - odstraňování sněhu a ledu ze střech - mytí oken a fasád. Montáž ve výškách: - satelity - antény.

Rodinné služby zajišťují kompletní služby pro rodiny a domácnosti a to od zajištění nové pracovní příležitosti, včetně rekvalifikace, přes pečovatelské služby, hlídání dětí a obslužné činnosti pro rodinu a domácnost až po vyklízení pozůstalostí a nemovitostí po vystěhování.

Hodinový manžel - kompletní servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže i kanceláře - zednické práce - úklidové služby - elektroinstalční práce - zámečnické práce - péče a údržba zeleně.

Služby: - deratizace - dezinsekce - dezinfekce - DDD

Údržba domů a bytů. Hodinový manžel.

Služby: - čistění pomocí tryskání suchým ledem - snadné odstranění graffiti, žvýkaček, mechu, barev, rzi, starých laků - speciální nástřiky nanotechnologického oxidu křemíku (SiO2) pro ochranu povrchu a jeho snadnou údržbu. - nástřiky nanotechnologického oxidu titanu (TiO2) s antimikrobiálním účinkem Dovoz, prodej: - ekologické čistící ...

Jsme úklidová firma působící v Kolíně a okolních okresech. Zaměřujeme se na pravidelné i jednorázové úklidy domácností, provozoven či kanceláří. Provádíme předkolaudační úklidy staveb, úklidy po malířích, generální úklidy, mytí oken a výloh, parní čištění koupelen a podlah. Zpracujeme Vám nabídku na míru.

Provozování prádelny, chemické čistírny, krejčovství, sedlářství a brašnářství.