Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Nabízíme: - podlahářství - klempířství - pokrývačství - zednictví - montáž, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení - zámečnictví - vodoinstalatérství, topenářství - provádění staveb, jejich změn a odstraňování. - stavební dozor - úklidové práce - sklenářské práce.

Služby: -fyzická ostraha majetku a osob -zabezpečení akcí a pořadatelská služba -úklidové služby

Služby: -úklidové práce -komunální služby -údržba zeleně -PO a BOZP -výškové a montážní práce -čištění a likvidace nebezpečných odpadů -technická správa budov Prodej, pronájem, oprava, servis: -výpočetní technika

Služby: - údržba zeleně - zámečnictví - práce malířské, zednické - úklidové práce

Služby: -fyzická ostraha -recepční služby -pult centralizované ochrany -úklid interiérů -zimní úklid -údržba venkovních ploch -prádelenské služby -správa nemovitostí

Prádelna a žehlírna - čistírna oděvů - praní a žehlení prádla - hodinový manžel - elektrikářské a drobné instalační práce.

Kompletní úklidové práce - úklid domácností, firem a kanceláří - čištění čalounění a koberců.

Služby: - bezpečnostní agentura - úklidové služby - správa a údržba budov - elektroinstalace

Chráněná dílna, výroba: - pracovní oděvy - ložní prádlo

Správa a údržba nemovitostí. Úklidové služby - úklid kanceláří a domácností, mytí oken - čištění čalouněného nábytku - čištění koberců.

Stavební práce - malířské a lakýrnické práce - pokládka koberců a dřevěných podlah - úklidové práce - zednické práce - rekonstrukce bytových jader.

Provádíme: - čištění, praní koberců - čištění veškerého čalouněného nábytku - čištění matrací.

Poliklinika Střekov. Přeprava pro nemocné. Prádelna, mandl a žehlírna. Bylinkářství.

Služby: -úklidové práce -vyklízecí služby -malířské a lakýrnické práce -údržba zeleně

Prodej, oprava, servis: - úklidová technika - komunální technika Úklidové služby.

Soukromá bezpečnostní služba: - ostraha majetku a osob - detektivní služby - úklidové služby

Služby, čištění: - omítky - zámkové dlažby - střechy - dřevěné kontrukce - venkovní obklady - benzínové pumpy, průmyslové haly - tryskání vodním paprskem - rekonstrukce a zateplování

Služby: - úklidové - mytí oken - výškové práce - zimní údržba - údržba zeleně

Stavba, výstavba: -bytová -nebytová -komunikace Práce: -stavební -truhlářské -zámečnické -komunální služby -úklidové služby