Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Služby: - čištění peří. Výroba: - šití péřových výrobků.

VEL-S zajišťuje služby související s technickou správou nemovitostí, chod technických zařízení budov, revize, servis, odborné technické prohlídky a havarijní službu. Další služby: úklid objektů a přilehlých ploch, údržba venkovních sportovišť.

Služby: - inženýrská činnost ve výstavbě (technický dozor investora) - výkon koordinátora BOZP na staveništi - projektové - zprostředkování prodeje nemovitostí, zpracování všech druhů smluv a úkonů souvisejících Účetnictví a daně. Praní, žehlení a mandlování prádla.

úklid domácností, kanceláří, firemních pozemků, údržba zahrad a zahradnické práce

Technické služby: - úklidové práce - údržba zeleně - provoz veřejného osvětlení - nakládání s odpady - údržba a opravy komunikací - provozování parkovacích ploch - zemní práce - stavební práce - práce vysokozdvižnou plošinou - autodoprava - malířství a natěračství - ostatní služby - letní stadion - provozování zimního stadionu

-Poskytování technických služeb

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny

Zdeněk Baláš provozuje restauraci a rozvoz jídel.

Čištění intirérů vozů hloubkovou technikou kosmetikou - čištění stropů, pantů dvěří, vyčištění a ošetření plastů - mytí karosérií disků - voskování Čištění - čalouněný nábytek Čištění - koberce (v kancelářích) Výměna - autoskla (stavební stroje) Výměna - autoskla (u zemědělských strojů)

Autodoprava - do 3, 5t Zimní chodníky - parkoviště Údržba - zeleňsečení - tráva Lesnické služby

Naše firma "Úklid na klid" nabízí komplexní úklidové služby pro společnosti, domácnosti či společné prostory v bytových domech. Působíme především ve Velkém Meziříčí, popř. v celém okrese Žďár nad Sázavou. Naše služby: - pravidelný úklid - generální úklid - reprezentativní úklid kanceláří, bytů, panelových domů, novostaveb. - úklid škol, ...

Čištění peří párou a UV-C zářením, impregnace silanem, ušití prošívaných dek a polštářů s paspulí velký výběr sypkovin s úpravou stříbroaktiv pro alergiky se záručním listem.Zakázková výroba lůžkovin pro alergiky náplň duté vlákno kuličky.Zakázky hotové do 14 dnů.

Profesionální úklid-komplexní: -kancelářské budovy -průmyslové objekty -obytné budovy -stálý denní -nárazový. Výškové práce horolezeckou technikou. Čištění a mytí: -těžko přístupná místa -skleněných ploch.

Úklidové služby: -pro firmu i domácnost -úklid kanceláří, obchodů, běžné úklidy a ostatní úklidové služby jednorázové i pravidelné -mytí oken, čištění koberců a čalounění mokrou cestou -úklidy po malování a pod..

Hledáte-li firmu na úklid ve Vaší firmě, jsme ti správní a spolehlivý pro Vás! Nabízíme komplexní úklidové služby pro organizace. Provádíme pravidelné i jednorázové úklidy, čištění koberců a čalounění, strojové čištění podlah, mytí oken, venkovní úklid. Působíme nejen v Brně a v Jihomoravském kraji, ale také na Vysočině.

Chemické čištění oděvů - praní prádla - žehlení - mandlování - vedení a zpracování účetnictví

Služby: -čištění peří párou -šití péřových dek a polštářů všech rozměrů i vah náplní peřin, dětských přikrývek a jiných výrobků z peří -velký výběr sypek.

Profesionální čištění fasád, kamene, zámkové dlažby a střech realizuje naše firma Jan Miko se sídlem v Jihlavě. Veškeré služby včetně renovace a nano ošetření povrchů provádíme po celé České republice.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Vodoinstalatérství, topenářství

MEFRA s.r.o. se zaměřuje na servis, stěhování a montování výrobních linek, na průmyslové čištění suchým ledem, skladování a jeřábnické práce.

Firma Elvimax s.r.o. se sídlem v okrese Žďár nad Sázavou se zabývá činností v oblasti úklidových služeb. V rámci naší činnosti nabízíme úklidové služby velkého, středního a malého rozsahu. Poskytujeme služby nejen pro domácnosti, ale současně také  pro bytové i firemní objekty a další prostory.  Současně provozujeme také půjčovnu úklidových ...

Vyklízení v rekordním čase za smluvní ceny, vše rychle a spolehlivě.

Firma Krovservis se zabývá prevencí degradace dřeva. zajistíme preventivní údržbu, vyčištění a chemické ošetření dřevěných historických konstrukcí napadených dřevokazným hmyzem nebo houbami. Poskytnutí metodické pomoci při obnově památkových objektů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: -drogerie -hygiena komunální -deratizační přípravky LANIRAT Z, PG *** -přípravky pro hubení hmyzu.

Pavel Zuzaňák je úklidová služba, která se specializuje na: - tlakové čištění dlažby - drobné opravy kachliček - čištění pomníků - impregnace betonu