Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Úklidové služby - jednorázový, pravidelný úklid komerčních prostor - sečení trávníků a údržba zeleně. Prodej - úklidová technika

Služby: - úklidy domů a bytů - hospodyně do domácnosti na výpomoc - úklidy ve firmách.

Čistírna oděvů: - obleky - kabáty - bundy - sukně - košile - svatební šaty - kroje - osušky - potahy - kožené oděvy - pracovní oblečení.

Služby: - komplexní úklidové - praní a žehlení prádla - mytí oken, dveří, podlahy. Jednorázový i pravidelný úklid pro domácnosti a firmy. Čistírna oděvů: -mokré čištění -chemické čištění -impregnace oděvů a textilií Prádelna: - praní pro domácnosti a firmy.

Praní a čištění Čištění - koberce

Služby: -chemické čištění kotlů, bojlerů, výměníků

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Pěstitelské pálení -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Výroba a opravy obuvi, ...

Chemické odstranění minerálních nánosů z teplosměnných ploch a technologických zařízení: -ústředního topení, kotlů, bojlerů, protiproudových ohřívačů, potrubních rozvodů teplé i studené vody, deskových vyměníků.

Správa a údržba nemovitostí. Úklidové služby. Prodej: - drogistické zboží. Chráněná dílna. Zajišťujeme možnost náhradního plnění za poskytnuté služby či odebrané zboží.

Úklidové práce: - rodinné a panelové domy, domácnosti i firmy a kanceláře - mytí oken i další skleněné plochy - vyklízení bytů, půdy, sklepy - čištění dvora - chodníky.

Kompletní čištění interiéru osobních, dodávkových a užitkových vozidel mokrou cestou. Ruční mytí automobilů. Regenerace laku vozidla, oživení stářím vybledlé barvy. Úklidové práce pro domácnosti, firmy, kanceláře - tepování koberců, sedaček a dalších textilních materiálů. Hodinový manžel: - sečení trávy - údržba bazénu.

Úklidové služby: - úklid domácnosti, bytových prostor - kuchyně, koupelen, WC: - čištění zrcadel a skleněných ploch - mytí dřezu, pracovní desky, vodovodní baterie - čištění keramických obkladů. Nevyužíváme při práci žádnou chemii - čištění parními čističi Kärcher.

Služby: - deratizace - desinsekce - desinfekce.

Služby: - úklidový servis - čištění koberců a čalounění - čištění interiérů vozidel, osobních automobilů.

Pravidelný i jednorázový úklid: - společných prostor bytových domů - ve firmách, restauracích, kancelářích. - po haváriích - po malování a steveních úpravách. Úklidové služby: - vysávání - mokré čištění koberců - mytí podlah - praní - žehlení - mytí oken - sanitace sociálních zařízení.

- Systémové služby pro průmysl - Konzultace a zavádění systémů produktivity, pořádku a čistoty, zejména 5S, TOC - Pronájem pracovních oděvů a prádla - Čištění a praní pracovních oděvů a textilu - pronájem a dodávky čistících utěrek a hadrů - Úklid

Služby: - kuchař - uvaříme obědy, večeře - hlídání dětí - úklidové práce, pomocník v domácnosti - řidič - doprava k lékaři, na nákupy - zámečnické práce, zámečník - zahradnické práce.

Úklidová služba: - pravidelný i jednorázový úklid domácností i firem - čištění čalounění a koberců - vyklízení sklepů a půdních prostor.

Správa a údržba nemovitostí. Služby: -úklidové práce v ordinacích, firmách, v domácnostech -čištění koberců, potahových materiálů, matrací, dětských kočárků, sedacích souprav -speciální číštění kožených sedacích souprav - oživení, impregnace -mytí oken rámů a žaluzií (vertikální, horizontální) -odstranění vodního kamene a rzi z ...

Realizace zámkových dlažeb, obrubníků vč. materiálu a prací s tím spojených (zemní práce, kontrukční vrstvy), bourací a úklidové práce, příprava staveniště atd.

Prádelna, čistírna: - praní, mandlování, žehlení, čistění, impregnace - chemické čištění, praní, žehlení a mandlování rovného prádla pro jednotlivce, restaurace i penziony. - čistění a barvení kožených oděvů a motorkářských kombinéz - čištění kůže, kožešiny, záclony, závěsy, peřiny, potahy - čistíme do 3 dnů expres čištění bez příplatku.

Úklidová firma Pavlína Horníková zákazníkům poskytuje úklidové služby ve Vsetíně a blízkém okolí. V rámci své činnosti se zaměřuje na Úklid domácností - vysávání - vytírání podlah, utírání prachu - úklid sociálního zařízení, kuchyní - zalévání květin - žehlení - mytí oken, radiátorů, světel apod. - úklid po malování, rekonstrukci ...

Praní prádla pro hotely, lázně a rekreační zařízení.

Služby: -veškeré úklidové práce: -úklid domácností, v kancelářských - čištění koberů -zametání chodníků, odklízení sněhu -údržba budov, malování -denní domovnictví -veškeré zahradnické práce.

Mytí, čištění, údržba: -rodinné domy, chaty, chatky, altány -obchodní centra, restaurace, autobusové zastávky, veřejné prostory -odstranění grafity -anhydritové potěry rodinných domů Zlínský kraj.