Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Region Jižní Čechy NÁHRADNÍ PLNĚNÍ PRO FIRMY - ZPS PERSONÁLNÍ AGENTURA - AGENTURY Zaměstnáváme více než 50% zaměstnanců se změněnou pracovní schopností, to znamená, že veškerou činnost provedenou organizací s využitím těchto zaměstnanců pro zákazníka se započte pro účely výpočtu povinného odvodu do státního rozpočtu Jsme schopni ...

Čištění koberců a čalounění extrakční technologií, mokrou cestou: - tepování - mokré kartáčování koberců na vyšlapané chodníčky a zašlou špínu - vysávání.

Práce: -malířské, natěračské -malby fasád -nátěry rýn (rýny) a svodů (svody). - čištění koberců, sedacích souprav a čalouněného nábytku

Práce, služby, provádění: -malířské, malby interiérů, exteriérů a výrobních hal -natěračské, nátěry oken, dveří, ocelových konstrukcí, tapetování -úklidové. Rekonstrukce: -bytová jádra -koupelny -omítky. Realizace, zateplování: -zateplení s kompletní povrchovou úpravou -staveb, fasád.

Služby: - praní, mandlování a žehlení bytového textilu.

Služby: - správa a údržba nemovitostí - úklid bytových a nebytových prostor: - úklidové a čistící práce.

Výroba, šití: -prošívané deky, přikrývky, polštáře. Služby: -čištění, čistírna peří.

Kompletní úklidové služby: - úklidy bytových a komerčních prostor - čištění aut, sedacích souprav a čalounění.

Úklid, úklidové služby: -bytových a nebytových prostor -čištění -čalounění -údržby zahrad.

Deratizace, dezinfekce, dezinsekce.

Čištění a impregnace střech a fasád.

Hodinový manžel: - stěhování - zámečnícké práce, drobné zednické opravy - zahradnické práce - čištění koberců, sedacích souprav - úklidové práce, mytí oken - pomoc s nákupy.

Úklidové služby pro: - firmy - bytové domy - pravidelné - jednorázové - úklid společných prostor. Agentura: - akce na klíč - personál - hostesky - zábavné programy - vizážistka.

Služby: - úklidové. Sídlo firmy: - Krhová 491, Valašské Meziříčí.

Prádelna. Praní, žehlení, mandlování veškerého prádla. Opravy prádla a oděvů: -všití zipů, látání, zašívání -zkracování kalhot, kabátů, sukní aj. Šití ložního prádla, ubrusy, závěsy, záclony.

Služby: -sběrna prádla praní prádla ložního, zdravotního, osobního, montérek atd. -chemické čištění-obleky, saka. kalhoty, bundy, kabáty, toalety, deky, merino, předložky -kulmování peřinek, zavinovaček -mandlování.

Čistírna-prádelna. Služby: -čistírna, rychločistírna -prádelna. Čištění: -oděvy -kožešiny, kůže. Sídlo: -Dolní Lhota 148, 76323.

Úklidové služby: - čištění koberců - mytí oken - generální úklidy - úklidy po stavebních pracech - postavební a předkolaudační úklidy - údržba venkovních ploch.

Praní, žehlení, mandlování: -oděvů, prádla pro firmy i osoby.

Čistírna, čištění: - peří. Zakázkové šití: - péřové deky, polštáře, přikrývky Prodej draného peří

Služby: - úklid kanceláří, šaten, domácností, mytí oken a výloh - úklod administrativních budov - úklid po malířích, malování - úklid po stavebních pracích.

Půjčovna: - nářadí - čistící stroje na koberce. Čištění: - koberce.

Úklidové služby: -úklid bytů, domů, kanceláří -mytí oken -úklid po malování -žehlení -čištění koberců -drobné řemeslné práce -malování, natěračské práce -elektro, truhlářské práce -úklid ekologicky nezávadnými prostředky.