Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji a z dalších koutů Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v interiéru i exteriéru - dle ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Firma SIMONITA se specializuje na profesionální čištění koberců a sedaček v Brně a jeho okolí. S moderní technologií a individuálním přístupem zajišťujeme, že vaše koberce a sedačky budou vypadat jako nové. Naše služby jsou ideální pro domácnosti i firemní prostory, kde klade velký důraz na detail, kvalitu a spokojenost zákazníka. V SIMONITĚ vám ...

Nabízíme komplexní služby ve 3 hlavních oblastech: úklid a čištění, prádelna a čistírna, sanitární sortiment. Zajišťujeme pravidelný i jednorázový úklid kanceláří, ale i průmyslových a zdravotnických provozů, hotelů a úklid domácností doplněný o čištění koberců a čalounění, mytí oken a podlah, výloh a drobnou údržbu zeleně. Čistíme ...

Úklidové služby v okolí Uherského Hradiště. Běžný úklid Generální, postavební úklid. Mytí oken. Žehlení.

Firma BAVA servis s.r.o. poskytuje v regionu Opava komplexní služby spojené se správou nemovitostí - úklidový servis pro firmy, ostraha objektů a také poskytuje speciální ochranné deratizace, dezinsekce, dezinfekce. Staráme se komplexně o ostrahu nemovitosti, firemního objektu. Jsme členové Sdružení pracovníků dezinfekce, dezinsekce a ...

Naše úklidová firma poskytuje profesionální úklid domů, bytů, kanceláří, bytových i nebytových prostor. Zařídíme služby hodinového manžela i hlídání dětí. Působíme v Olomouci, Prostějově a Přerově. Prodáváme i dárkové poukazy na úklid, služby hodinového manžela nebo hlídání dětí.

Firma Miroslav Balajka se sídlem Sazovice okres Zlín je firma s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru malířských prací a úklidu domů a kanceláří. Má spokojené zákazníky po celém Zlínském kraji a okolí. Firma nabízí individuální přístup, férové ceny, garanci kvality a spolehlivost. Nabízí širokou škálu služeb, které zahrnují: Pravidelný ...

Správa budov Úklidové práce Strojní čištění podlah - průmyslové i domácí koberce

Firma se zabývá čištěním a úklidem interiérů a exteriérů. Provádí úklid kanceláří, domů a bytů. Úklidy po rekonstrukci a malování. Mytí výloh. Tlakové čištění střech, fasád, chodníků horkou vodou pro obce a města.

Specializujeme se na úklid společných prostor bytových domů.

Společnost TOPAZ TOUR company s.r.o o. se specializuje na komplexní úklidové služby. Zajišťujeme pravidelný i nepravidelný úklid kanceláří, domácnosti, škol, zdravotnických zařízení, hotelů, obchodu a obchodních center. Působíme především v Praze a ve Středočeském kraji, dále v regionech Praha západ a Praha východ.

Stavební, zemní, zednické práce, pokládka zámkové dlažby, demolice, úklidové práce, výkopy. Výkopové práce ruční i strojem.

Společnost Vyklízení s.r.o. nabízí profesionální vyklízení bytů, vyklízení po úmrtí, odvoz starého nábytku, vyklízení pozůstalosti v Brně.

Společnost HEMAPO Company, s.r.o. provozuje autoservis a průmyslové úklidy.

Karel Hrůza zajišťuje malířské práce, úklidovou službu či čištění sedaček.

Úklidová firma. Práce: - pravidelné úklidy - mimořádné úklidy - běžný úklid domácností - úklid ve firemních prostorách – kancelářích, restauračních zařízeních apod. - úklid po malířích.

Úklidové služby - úklid domácností a kanceláří - úklid bytových domů - čištění koberců a čalounění, mytí oken.

Úklidový servis rodinných domů, bytů, kanceláří. Firma zajistí jednorázový i pravidelný úklid, mytí oken, vánoční úklid. Úklid po rekonstrukci, malování, stěhování, uklízení novostaveb.

Služby: - úklid průmyslových objektů, kanceláří - úklid, dezinfekce zdravotnických zařízení - trvalé komplexní úklidy nemocnic, zdravotnických zařízení, škol, domovů důchodců, bank, bytů, lázeňských zařízení - úklid silně znečištěných prostor (autoservisy, výrobní haly) - čištění koberců, sedacích souprav - mytí oken - čištění ...

Deratizace: - dezinsekce - dezinfekce - lepení hrotového systému proti holubům. Úklid menších půd a balkónů od holubího trusu: - vyklízení bytů, sklepů.

Kateřina Zejdová provozuje firmu Čištění Kateřina Znojmo, která se zabývá čištěním a údržbou interiérů, jako jsou koberce, sedačky, matrace, židle, závěsy a další.

Úklidová firma. -úklid novostaveb, úklid po malířích -denní úklid -jednorázový úklid-generální úklid.

Kouzelný úklid je rodinná úklidová firma, provádíme mimo jiné úklid domácností nebo kanceláří, hloubkové čištění koberců, mytí oken a další.

SPRÁVA BUDOV, VÝŠKOVÉ PRÁCE, ČIŠTĚNÍ A ÚKLIDY, ČIŠTĚNÍ FASÁD A STŘECH, ČIŠTĚNÍ A MYTÍ VOZIDEL, MYTÍ FOTOVOLTAICKÝCH PANELŮ, ÚDRŽBA ZELENĚ

Yvona Střítecká se zaměřuje na jednorázové i pravidelné úklidy domácností, domů a kanceláří.

Mytí oken Praha-východ je českou rodinnou firmou, která vám umyje okna kvalitně a za rozumnou cenu. Máme dobré reference, pojistku i lidské vlastnosti.