Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji a z dalších koutů Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v interiéru i exteriéru - dle ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Čištění - čalounění Čištění - koberce

Region Východní Čechy NÁHRADNÍ PLNĚNÍ PRO FIRMY - ZPS PERSONÁLNÍ AGENTURA - AGENTURY Zaměstnáváme více než 50% zaměstnanců se změněnou pracovní schopností, to znamená, že veškerou činnost provedenou organizací s využitím těchto zaměstnanců pro zákazníka se započte pro účely výpočtu povinného odvodu do státního rozpočtu Jsme ...

Služby: -pravidelné úklidové práce pro firmy, kanceláře, celé objekty.

Realitní služby Realitní služby Úklidové práce - domácnosti - firmy Údržba - zahrady

Práce: -ekologická likvidace autovraků, odpadů -zemní práce -odvodňování stavenišť -technická rekultivace -bourání, úklidové práce -montáž, demontáž ocelových konstrukcí -práce s jeřábem.

Technické služby. -údržba chodníků a komunikací, zeleně včetně zimní údržby -autodoprava -nebezpačné odpady -prodej písků a štěrků -práce strojem UNC 760 -zámečnické a stavební práce -sběrný dvůr.

Služby: -generální úklid -úklid ve školních objektech, průmyslových objektech, zdravotnických zařízeních, kancelářích a domácnostech -úklid po malířích -mytí oken a velkých prosklených ploch -čištění koberců a čaulouněného nábytku -mytí a ošetřování podlah -aplikace ochranných povrchů -krystalizace mramoru -půjčování ...

Masérská činnost, úklid domácností, prodej palivového dřeva aj.

Úklidové služby: -kompletní úklid -stálé úklidy -úřady, servisy, dílny, haly -úklidy po stavebních pracech, po přestavbách, po malování -jednorázové úklidy firem, prodejen -mytí výloh -čištění podlah -čištění koberců -broušení parket a dřevěných podlah -čištění interiérů automobilů mokrou cestou exaktorem WAP.

Služby: -správa a údržba nemovitostí -úklidy bytů, kanceláří, společných prostor panelových domů -údržba zahrad a areálů -vyklízení půd a sklepů -uklízení bytů.

Služby: -bezpečnostní agentura -ochrana, provoz PCO -majetek -osoby -převozy -peněžní hotovost pancéřovým speciálem -úklidové služby pro podniky -komplexní ochrana objektů.

Služby pouze pro město Bechyně: -čištění komunikací -údržba veřejné zeleně -údržba a opravy veřejného osvětlení -svářečské a zámečnické práce -práce vysokozdvižnou plošinou -vodoinstalatérské práce -zednické práce -obkladačské práce -zemní práce -správa městských hřbitovů -správa bytového fondu -správa společenství ...

Služby: -úklidové -kanceláře, hotely, školy, domácnosti, nemocnice, kuchyně, stravovací zařízení -průmyslové objekty a výrobní haly -po řemeslech, půdní a sklepní prostory -venkovní plochy, sníh -údržba zeleně -malířské a natěračské práce -drobné zednické práce -zahradnické práce. Provozovna: -37001, České Budějovice, ...

Služby, řemeslo: -úklid města -úklid a údržba komunikací -svoz domovního odpadu -pohřební služby -veřejná zeleň -výsadba -doprava AVIA, TATRA, LIAZ, MAN -práce s plošinou do 20m výšky -sběrný dvůr -psí útulek -vodovody a kanalizace -laboratorní rozbory vody -veřejné osvětlení. Těžba, prodej: -kopaný písek.

Služby: -čištění koberců, čalounění a žaluzií -jednorázové i pravidelné úklidy podniků a domácností -tlakové i strojní mytí -mytí oken, výloh, podlah a fasád -antiskluzové nátěry -nanášení podlahových vosků -úklid sněhu, sečení trávy -čištění interiérů automobilů -vyklízení půd a sklepů -úklid po živelných pohromách, ...

Služby: -úklid čistícími stroji-dodávka čistících prostředků -čištění-povrchy, fasády -sečení trávy s odvozem. Výroba: -čistící stroje. Prodej, opravy, servis: -čistící technika ALTO-WAP*, ALTO-KEW*, CLARKE, HAKO.

Služby: -pravidelné úklidy kanceláří -jednorázový úklid - po malování, mytí oken, zednických pracech -čištění koberců a čalouněného nábytku -montáž žaluzií -vodoinstalatérské práce.

Služby: -úklidové práce. Prodej: -čistící, hygienické prostředky. Prodej, pronájem, servis: -chemické WC.

Služby: -technické služby -správa a údržba nemovitostí -provozování tepelného hospodářství..

Montáž, opravy, údržba: -elektrická zařízení a rozvaděče NN -veřejné osvětlení. Služby: -údržba komunikací -údržba veřejné zeleně -revize elektrických zařízení -stavební činnost -odbahnění rybníků. Pronájem, půjčovna: -vysokozdvižná plošina.

Služby: -čištění koberců -čištění čalounění.

Služby: -svoz domovního odpadu -správa a udržba silnic -pohřebnictví -zahradnictví -údržba veřejného osvětlení -čištění města -provozování parkovišť.

Správa a údržba nemovitostí Úklidové služby - jednorázové a pravidelné úklidy - úklidy kanceláří - úklidy po stavbách