Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji a z dalších koutů Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v interiéru i exteriéru - dle ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Správa a údržba nemovitostí, úklidové služby.

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a ...

Činnost: - zemní a výkopové práce - demolice

Služby - kompletní údržba zeleně - rizikové kácení stromů - výškové práce - úklidové služby.

Čištění - interiéry automobilů, koberců. Úklidy - domy - chodníky - kanceláře - administrativní budovy - obchodní plochy - stavby po rekonstrukcimytí oken a výloh.

Čištění koberců a čalounění. Čištění mokrou, tzv. extrační, metodou přístrojem Karcher.

Správa a údržba nemovitostí - úklidové práce.

Mgr. Jiří Ryšánek se zabývá: - konzultant facility management - správa nemovitostí - bezpečnostní služby - úklidové práce - náhradní plnění.

Mytí a čištění: - fasády - střechy. Odstranění plísní, řas, mechu, grafitti z různých povrchů.

Služby: - veškeré úklidové práce. - úklidy po zesnulých - vyklízení bytů při stěhování - čištění půdy. Stavební práce: - terénní úpravy - výkopové práce - pokládka zámkové dlažby - kanalizace.

Ostraha majetku a osob. Bezpečnostní služby. Úklidové práce. Sběr, zpracování, likvidace odpadů.

Natěračské práce. Malířské práce Prodej: - podlahové krytiny. Pokládka - podlahové krytiny Úklidové práce Renovace parket - podlahářské práce - obkladačské práce.

Úklidové služby. Správa nemovitostí. Tvorba webových stránek.

Čištění - interiéry automobilů Nákladní autodoprava Čištění - sedací soupravy - koberce Montáž - vnitřní dveře - obložkové zárubně Podlahářské prácepokládka a renovace - podlahy.

Vyklízení půdy, byty, sklepy Deratizace, dezinfekce, dezinsekce.

Stěhovací práce Malířské práce Vyklízecí práce Služby hodinového manžela Rekonstrukce - byty - rodinné domy. provádíme vyklízení bytů rodinných domů v Brně a okolí.

Čištění interiérů vozidel Natěračské práce Malířské práce Správa nemovitostí Úklidové práce (mytí oken a prosklených ploch, úklid kanceláří, firem a průmyslových objektů, ...) Čištění - koberce Výškové práce pomocí horolezecké techniky.

Drobné lakýrnické a natěračské práce Montáž - domácí osvětlení lampy, lustry, záclonové a závěsové konzolemontáž, demontáž nábytek. Mytí oken, zrcadel a leštěných ploch Drobné domácí opravy (výměna prasklé žárovky, montáž záclonových a závěsových konzolí, opravy WC.

Kominictví. Vložkování, stavbu komínového systému, vymetání, revize i prohlídky kamerou.

Natěračské práce - nátěry fasád Malířské práce na klíč - dekorační technika VARIOPAINT, FLÁDR, ADEX ANTIK - plastický nástřik GOTA Úklidy po malování.

Půjčovna - čistící stroje, čištění a úklidy, domácnosti, kancelářské prostory. Čištění - čalouněný nábytek, čištění koberce.

Činnost: - recepční služby - bezpečnostní služby, ostraha - úklidové služby - revize a opravy plynových a elektrických zařízení Sídlo společnosti: Holická 1173/49a Olomouc

Správa technického zařízení budov, - revize zařízení - servis a technické prohlídky - zpracování a vedení dokumentace technických zařízení. Dodávka a montáž vzduchotechnických zařízení - vzduchotechnika - klimatizace. Ostraha objektů - ochrana a monitoring osob a majteku. Úklidové služby - úklid kanceláří a společných prostor - ...