Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji a z dalších koutů Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v interiéru i exteriéru - dle ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Malby, nátěry, tapety. Nástřiky: -VARIOPAINT, FANCOLOR, OIKOS, GOTELE. Služby: -izolační a protiplísňové nátěry -sklenářské a výškové práce -strukturální malby -nátěry sádrokartonu a fasád -úklidové práce -silikonové těsnění do oken a dveří -tryskání. Specializovaný maloobchod.

Úklidová služba. Čištění koberců a čalounění.

Úklidové služby. - kanceářské prostory - byty a rodinné domy - družstevní vchody.

Čištění: - koberce, koberců. Půjčovna, pronájem: - čistící stroj KARCHER.

Úklid domácností. Žehlení prádla. Čištění koberců a čalounění. Čištění automobilů.

Úklidové práce. Čištění: - podlahové krytiny, koberce - čalouněný nábytek (sedačky, křesla, židle). Komplexní úklidový servis: - po malování - stavebních úpravách - panelové domy - hotely - restaurace - byty - chaty.

Komplexní úklidové služby, úklid: - kanceláře, provozy, domácnosti - čištění čalounění a koberců - mytí oken a výloh - strojové čištění a apretace podlah.

Ostraha, úklid, údržba:. - nebytové, bytové objekty.

Služby: - úklidové - čištění budov.

Bezpečnostní služba: -ostraha osob a majetku -převoz hotovosti a cenin -úklidové služby -napojení na pult centralizované ochrany.

Úklidová služba. Služby: - úklid průmyslových, komerčních objektů, kanceláří - úklid soukromých bytů, domácností - jednorázové úklidy.

Malířské - natěračské práce. Nástřik gotele. Dekorativní malby. Antická zemina. Nátěry: - zárubně - okna - dveře - fasády AIRLESS technikou. Stěrkové a klasické omítky, obklady a dlažby. Plovoucí podlahy. Čištění koberců, čalouněného nábytku, interiéru vozidel technologií Karcher.

Pobočka. Pravidelné úklidy: - obchodní centera - banky - průmyslové podniky - administrativní budovy. Generální úklidy. Předkolaudační úklidy. Další služby: - facility management - zahradnické práce - čištění eskalátorů a pojízdných chodníků.

Kobercová služba: - hloubkové čištění koberců, čalounění a sekaček - pravidelné, nárazové čištění v komerčních prostorách, v kancelářích.

Práce: - zemní práce, demolice - terénní úpravy - úklidové práce - přípravné a dokončovací práce - ruční výkopy - stavební práce. Hostinská činnost.

Úklid novostaveb. Výkopové práce . Montáž a demontáž lešení.

Prádelna: - praní - mandlování - žehlení - praní a žehlení pro zdravotnická zařízení. Úklidové práce: - úklid bytu, domu, kanceláře.

Bezpečnostní agentura: -fyzická ostraha -elektronické systémy -úklidové práce.