Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji a z dalších koutů Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v interiéru i exteriéru - dle ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Komplexní úklidové služby. Provádíme profesionální úklid kanceláří, škol, hotelů, penzionů, průmyslových podniků, obchodních center, rodinných domů, bytů, kulturních a sportovních zařízení. Údržba komunikací: - kompletní venkovní úklid.

Specializované stavební práce: - odstraňování graffiti, nečistot - čištění fasádních materiálů - čištění vnitřních prostor - dlažba, schodiště, obklady zdí - čištění parou - ochranné antigraffiti nátěry.

Poskytnutí interiérového poradenství, zpracování návrhů a vizualizace. Prodej nábytku. Nábytek: - kuchyně a jídleny - dětské pokoje - ložnice - šatny - bytové doplňky. Zajištění odvozu a montáže nábytku, úklidu domácnosti. E-shop.

Fyzická ostraha osob a majetku zajištěná naší agenturou poskytuje oproti zaměstnaneckému poměru mezi strážným a jeho zaměstnavatelem řadu výhod. Především jde o převzetí problémů se ztrátami a kriminalitou. Pomáháme s odhalením sofistikované kriminality. Zprostředkováváme spolupráci a komunikaci s PČR. Máme uzavřenou pojistnou smlouvu na škodu ...

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující

Úklidové služby: - průmyslové i komerční budovy - čištění koberců a čalounění - čištění vzduchotechniky, filtrů a kalolisů ČOV - úklid po řemeslnících - mytí oken, výloh, výkladů - odstraňování graffiti.

Komunální práce Stavební firma Lesnictví

Práce, služby: - malířské - úklidové

Kompletní úklidové služby firmám i domácnostem (Litoměřice, Lovosice a okolí). Úklid: - průmyslové prostory - společné prostory panelových domů - kanceláře - rodinné domy - byty. Čištění: - koberce - sedací soupravy - auta - čalounění v autobusech - mytí oken. Pojišťovací služby.

Nabídka úklidových služeb. Jsme spolehlivá a flexibilní firma se zkušenostmi jak v ČR tak v zahraničí. Spolehlivost, vstřícnost, ochota a profesionalita je pro nás samozřejmostí.

Josef Udvaros provádí čištění koberců v Novém Jičíně.

Prádelna, čistírna. Služby: - praní - žehlení - mandlování - opravy prádla - chemické čištění oděvů - čištění koberců ( i zátěžových) - úklidové práce - kulmování zavinovaček - 24 hodinový košilový servis - samoobslužná prádelna.

Služby: - tisk - polygrafické služby - účetnictví - úklidové služby

Výkup starého dřeva. Stavební úklid. Zemní, výkopové práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Stavební firma. Stavební činnost: - kompletní dodávka staveb - opravy, rekonstrukce staveb - obklady, dlažby - hydroizolace střech. Práce: - zednické - instalatérské - topenářské - tesařské - klempířské. Sklenářství: - zasklívání výloh, oken, dveří. Komplexní úklidové služby. Sídlo firmy: - 1. máje 1830, ...

Firma Daniel Kuma na českém trhu působí v oblasti stavebních prací, rekonstrukce domů a bytů a zateplování budov. Rekonstrukce bytových jader - bez bourání, prachu a špíny - obkladové panely ABITIBI - koupelnové a interiérové, lze použít na staré obkladačky, umakart, dřevotřísku.. Sanace a rekonstrukce objektů, budov a bytů po ...

Bezpečnostní a detektivní služby. Úklidové služby.

Firma Stěhování Dopraváček René Nováčka s dlouholetou tradicí zajišťuje veškeré stěhovací a vyklízecí práce včetně zajištění přepravy po celé České republice i Evropské unii. Kompletní stěhování v ČR a EU: - levné a rychlé stěhování bytů a firem, kanceláří - nonstop příjem zakázek - ZDARMA 800 888 408 - stěhování objemného a těžkého ...

Správa nemovitostí a údržba budov, technická a energetická správa budov, správa majetku, bezpečnostní služby, ostraha objektů, úklidové práce, údržba zeleně.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Čištění a praní textilu a oděvů -Zprostředkování obchodu a služeb -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží

Společnost MAJAVAI, s.r.o. zajišťuje úklidové práce v regionu Vsetín.

Celororoční údržba a opravy cest, komunikací, parkovišť, chodníků a nemovitostí. Čištění fasád, objektů, průmyslových a výrobních technologií, vodotečí. Údržba zeleně a kultivace pozemků, krajinotvorba. Regenerace přírodních ploch, parků, industriálních a průmyslových zón.

Zednické práce. Výkopové práce - hroby. Obklady, dlažby. Terasy, montáže oken a dveří. Zámecká dlažba. Chodníky. Hodinovy manžel na cokoliv, práce všeho druhu. Kompletní úklidové práce.