Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji a z dalších koutů Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v interiéru i exteriéru - dle ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Pronájem strojů značky Kärcher, čištění koberců a podlah.

Úklidové služby. Čištění sedaček a koberců, mytí oken, uklid kanceláří, bytů, domů a nebytových prostor.Prodej čističe energie HAA9.Generální předvánoční úklid.

Úklidové činnosti Nabízíme: - čištění oken, výloh a dalších skel - pravidelné i jednorázové uklízení domova - vyklízení kanceláří - odstraňování graffiti - čištění koberců, lustrů a podlah - mytí interiérů aut - úprava zahrady. a mnohé další služby.

Úklidové služby: - kompletní úklidový servis kanceláří, administrativních budov - mytí oken a výloh, práce ve výškách - bezprašné čištění průmyslových hal - periodické úklidy domácností vč. žehlení prádla apod. - úklid půdních a sklepních prostor vč. dopravy kontejnerů - úklid po stavebních úpravách a malování.

Úklidové služby: - úklid nebytových prostor, kanceláří.

Nanonástřiky speciálních funkčních suspenzí.

Hodinový manžel: - drobné údržbářské práce - úklidové služby - reklama.

Úklidová služba, která se zabývá úklidem domácností, administrativních budov.Úklidem po řemeslných pracích a před kolaudací.Čištění čalounění a koberců.

Služby: - úklidové - firmy, kanceláře, domy, byty - stěhovací, autodoprava - stěhování - likvidace pozůstalostí - správa a údržba nemovitostí - údržba zeleně, úpravy terénů - výkopové, zemní, podlahařské práce - pokládka podlahových krytin, obklady a dlažby - úpravy interiérů.

Rekonstrukce: - koupelny. Práce: - obkladačské - sádrokartonářské - zednické - malířské - úklidové.

Práce: - stavební - zemní - klempířské - úklidové - natěračské - stavby na klíč.

Komplexní úklidové práce bytové i nebytové prostory luxování, vysávání - mytí radiátorů - žehlení - úklid po malování, po řemeslnících

Práce: - výškové - klempířské - pokrývačské - natěračské - úklidové - ochrané pásy proti ptactvu - lomanco- ventilátory - lepení hydroizolačních asfaltových pásů - tmelení panelových spár.

Služby: - úklid. Maloobchod, prodej, servis, oprava: - úklidová a čistící technika.

Odstraňování a ochrana před graffiti. Prodej: - přípravky pro čištění graffiti - ochranné nátěry.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče Hostinská činnost -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba ...

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba neelektrických zařízení pro ...

Úklidové služby: - úklidy kanceláří, výrobních podniků - úklidy po rekonstrukci a stavbách - čištění koberců a čalouněného nábytku - mytí výloh a oken.