Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji a z dalších koutů Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v interiéru i exteriéru - dle ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Čistící systém: - antibakteriální odstraňování žvýkaček, antivirové odstranění nečistot z podlah, zařízení a nedostupných míst - mytí a údržba nákupních vozíků, pojízdných kontejnerů - repase a servis veškerého obchodního zařízení.

Bourací práce. Odvoz suti, zeminy a ostatních stavebních materiálů pomocí kontejnerů na odpad. Úklidové práce. Zemní výkopové práce.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení.

Pronájem montážní zdvihací plošiny o celkové hmotnosti 3300kg. Opravy a čištění okapů-svodů, rizikové kácení stromů, elektrikářské, zednické, malířské, klempířské práce ve výškách, instalace reklam a bannerů, mytí oken, zábrany proti holubům.

Bezpečnost a ochrana zdraví na staveničti, pracovišti (BOZP). Požární ochrano (PO). Školení řidičů motorových vozíků. Technický dozor investora. Čištění a ochrana fasád, včetně povrchů staveb. Přeprava nebezpečných látek (ADR).

Úklidový servis. Čištění koberců a sedacích souprav, mytí oken a výloh, úklid společných prostor bytových domů, kompletní úklid domácností a kanceláří, čištění interiérů vozidel.

Chlapi v akci - Hodinový manžel. Práce: - drobné i větší řemeslné práce, stavební a údržbové - v domácnosti, kanceláři, či ve firmě - autodoprava, stěhování.

Natěračské, malířské práce. Montáž - zastíňovací technika Úklidové práce. Podlahářské práce. Zednické práce.

Úklidová firma: - kompletní úklid domů, bytů, firem a společných prostor. - mytí oken, žehlení, čištění koberců, sedacích souprav, postelí a veškerého čalounění.

Služby: - doprava a mechanizace - elektroinstalační práce - zednické práce - vodoinstalační práce - zimní údržba místních komunikací - údržba veřejné zeleně - úklidové práce.

Služby: - strojové čištění koberců, sedacích souprav a čalouněného nábytku.

-Úklidové služby -Půjčování strojů na čištění koberců a čalounění -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb

Služby: - stavební činnost - bourací práce, demolice - desinfekce - dodávka průmyslová, úklidová chemie, gastrochemie

Služby: - bezpečnostní služby - ostraha majetku - organizační služby - patrolovací služby - kontrola nemocenských - úklidové práce - čištění - údržba venkovních a zelených ploch - správa objektů - prodej pracovních oděvů.

Úklidové práce: - pravidelný úklid firem a domácností, novostaveb, mytí oken, malířské a natěračské práce. Překladatelská činnost: - úřední překlady v němčině ( z ČJ do NJ a opačně ) s kulatým razítkem a tlumočení - běžné osobní dokumenty ( rodné, oddací, úmrtní listy, vysvědčení a pod. ) - obchodní smlouvy - pojišťovací smlouvy - ...

Úklidová firma Geisler vám poskytne profesionální jednorázové, pravidelné a dlouhodobé úklidové služby domácností a firem. Jsme zde pro vás již od roku 1997, díky čemuž vám naši prověření pracovníci zajistí ty nejkvalitnější služby a to nejen v Olomouci a Brně, ale také v rámci celé České republiky. Naše úklidová firma se zaměřuje na: - ...

Bezpečnostní služba: - fyzická ostraha objektů - provozování pultu centrální ostrahy - připojení EZS na PCO - montáž kamerového systému, EZS, EPS, CCTV - Úklidová služba: - pravidelný úklid v průmyslových objektech - úklid administrativních budov.

-Fotografické služby -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Testování, měření, analýzy a kontroly -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí a ...

Úklidová služba: - BĚŽNÝ DENNÍ ÚKLID (případně týdenní - měsíční - roční ) - ÚKLID tvrdých ploch-dlažba, mramor, PVC textilní krytiny - ČIŠTĚNÍ obkladů, keramika, dřevo, PVC čalouněného nábytku - MYTÍ osvětlení, oken, rámů, parapetů - PRANÍ záclon, závěsů, utěrek - PRAVIDELNÉ DOPLŇOVÁNÍ toaletních papírů, mýdel, desinfekčních tablet a ...

Činnost: - správa, údržba nemovitostí - úklidové služby - bezpečnostní agentura - úprava zahrad.

Úklidové služby Šumperk, úklid: - bytových i nebytových prostor - kanceláří - zdravotnických prostor - restaurací - průmyslových prostor.

Služby hodinového manžela. Hodinový manžel. Veškeré údržbářské práce na klíč: - pro domácnost: - montáž a demontáž nábytku, kuchyňských linek - upevnění polic, skříní - výměny vodovodních baterií, syfonů - drobné zednické práce - malování a tapetování - pokládání podlahových krytin - veškeré úklidové práce - ...

Kompletní služby zajišťující bezproblémový chod domácnosti. Hodinový manžel.

Provádíme : -údržby nemovitostí pro majitele nemovitostí, bytová družstva -malířské, natěračské práce - úklidové práce. Zajišťujeme : - elektroinstalace údržba, opravy, nové rozvody, stavební dělníky, pomocné -stavební práce -oklepy omítek -sekání drážek, výkopy, ... Vše za bezkonkurenční ceny, rychle a kvalitně.