Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji a z dalších koutů Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v interiéru i exteriéru - dle ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Úklidové služby - úklid domů, kanceláří - mytí oken - pronájem mycích úklidových strojů. Adresa: - Pod Strání 8/1262, 100 00 Praha 10.

Zprostředkování: - pomocné stavební práce.

Úklidové služby - hloubkové čištění koberců - strojové mytí podlah a mytí oken.

Úklidový servis - úklid domácností, kanceláří a průmyslových prostor - mytí oken - sekání trávy - celoroční údržba chodníků a parkových ploch - úklid sněhu.

Úklidové služby - úklidy pro hotely - úklidy administrativních a obchodních prostor - výškové práce - zahradnické práce.

Společnost FIRST Clean Facility s.r.o. dodává úklidové služby pro firmy, komerční prostory, úřady a instituce jak v Praze a okolí, tak i v Libereckém kraji. Komerční úklidové práce: - úklid kanceláří, obchodů, úřadů a institucí, výrobních provozů - generální úklidy administrativních budov, obchodních center, skladů a dalších prostor - ...

Firma je certifikovaná dle ISO 9001:2001. Společnost je pojištěna na odpovědnost za škody do výše 50 milionů Kč a na odcizení cenností při přepravě do výše 10 milionů Kč. Bezpečnostní služba ARGUS: - služby komerční bezpečnosti při ostraze majetku a osob v ČR - přeprava peněz a cenností - fyzická ostraha objektů Další služby: - ...

Správa a údržba nemovitostí, velkoobchod čistící a úklidové techniky zajišťuje úklid na českém trhu od roku 1993. Naše firma je schopna Vám poskytnout veškeré úklidové a správní služby na celém území ČR.

Úklid domácností, firem a bytových domů: Nabízím úklid bytů, domů, bytových domů i firem v Praze a jejím okolí. Příznivé ceny 150, - až 200, - na hodinu. Dále nabízím žehlení, mytí okem a další úklidové práce. Jednorázové, pravidelné i generální úklidy.

Služby: - správa a údržba nemovitostí - úklidové služby - elektroinstalace - pronájem montážní plošiny

Úklidová firma: - úklid kanceláří, domů - mytí oken - čištění koberců, látkových žaluzií

Služby: - komplexní správa nemovitostí převážně ve vlastnictví společenství vlastníků, bytových družstev i soukromých osob - úklidové služby

Činnost: - bezpečnostní a úklidová agentura - správa a údržba nemovitostí - údržba zeleně - reklamní služby

Služby: - úklidové - pravidelný, generální úklid - mytí oken, výloh - úklid sněhu.

Úklidová firma: - úklid kanceláří, obchodních center, sportovišť, skladovacích prostor - úklid rodinných, panelových domů - údržba zeleně - úklid veřejných prostor.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Služby: - mytí oken, výloh - čištění koberců, čalounění - hodinový manžel.

Činnost: - úklidové práce Prodej: - čistící prostředky

Vysokotlaké čištění - čištění a mazání kolejových tramvajových výhybek - čištění táhlových skříní - čištění chodníků a budov.

Alsapron - úklidové práce - úklid kanceláří a administrativních budov - mytí oken a výloh - čištění koberců.

Chráněná dílna A MANO - ruční keramická výroba užitkových a dekoračních předmětů - výroba keramiky - kompletace, balící služby - úklidové služby.