Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji a z dalších koutů Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v interiéru i exteriéru - dle ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Činnost: - úklidové služby - nákladní a dodávková autodoprava - stěhování

Činnost: - úklidové služby (úklid domácností, firem, mytí oken, čištění koberců) - ruční mytí vozidel - čištění interiérů vozidel.

Činnost: - úklidové služby - hlídání dětí

Úklidové práce - čištění interiérů vozidel - čištění čalouněného nábytku.

Služby - bezpečnostní a dopravní značení pro bezpečné prostředí - povrchové úpravy podlah - strojové čištění podlah - úklid obchodních a administrativních prostor - symboly a značky pro bezpečný provoz

Služby: - informační a reklamní TV ve veřejných dopravních prostředcích

Služby: - čištění koberců, sedaček - mytí oken

Úklidové služby - pravidelné i jednorázové úklidy - úklid bytů, domů, nebytových prostor - čištění koberců - mytí oken.

Úklidové služby - mytí oken a výloh - čištění koberců.

Činnost: - rekonstrukce domů, bytů - správa, údržba budov - údržba zeleně.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní

Servis pro byt‚ dům a zahradu - pokládka plovoucích podlah - pokládka zámkových dlažeb - malířské práce - klempířské práce - sekání trávy, hrabání listí, kácení stromů - úklidové práce.

Služby: - úklidové - mytí oken, výloh - čištění koberců, čalouněného nábytku - jednorázový, pravidelná úklid - úklid společných prostor domů - žehlení prádla.

Služby: - správa nemovitostí - úklidové služby - realitní činnost

Stavební firma: - rekonstrukce domů, bytů - fasády - zateplení budov - pokládka zámkové dlažby - poty, podezdívky - zednické práce. Další služby: - údržba zeleně - úklidové služby (mytí oken, čištění koberců, úklid po řemeslnících...)

-Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních ...

Činnost: - úklidové služby - péče o seniory a handicapované osoby - stavební činnost

Prodej, půjčovna: - nářadí - brusky, bourací kladiva, čerpadla a další Práce, služby: - úklid - stěhování - renovace, čištění dřevěných podlah.

Jsme specializovaná firma, která nabízí hloubkové mokré extrakční čištění koberců a čalouněných materiálů.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti průmyslového úklidu a čištění

Úklidové služby - profesionální kompletní úklid komerčních, veřejných a bytových prostor - údržba zahrad.