Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji a z dalších koutů Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v interiéru i exteriéru - dle ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Činnost - podlahářské práce, pokládka koberců - čištění koberců.

Služby: - tryskání suchým ledem

Zabýváme se úklidy administrativních budov, obchodních center, společenských prostor, výrobních a skladových areálů, činžovních domů, domácností a to jak ve formě pravidelné tak i jednorázové. Další výraznou sférou naší činnosti je poskytování služeb v automobilovém a leteckém odvětví.

Služby: - úklidové - mytí oken - odkup, správa, vymáhání pohledávek - realitní služby.

DIGOSS s.r.o. je výhradně českou společností, která nabízí komplexní úklidové služby a dodávku hygienického materiálu v Praze a Středočeské kraji. Jsme jedni z prvních, kdo začal v České republice úspěšně používat moderní barevné metody úklidu.

Úklidové služby - úklid domácností, firem, společných prostor - mytí oken - čištění koberců.

Bezpečnostní a úklidové služby - fyzická ostraha objektů - recepční služby - osobní ochrana - vymáhání pohledávek - úklid domácností, kanceláří i výrobních hal - mytí oken. Pobočka - adresa: Římská 45, 120 00 Praha 2 Vinohrady - B. Smetany 2578/11a, 370 01 České Budějovice.

Úklidové práce, správa a údržba domů - úklid domů, kanceláří - mytí oken - hodinový manžel - zahradnické práce - malování.

Služby: - vnitrostátní nákladní doprava - kontejnerová doprava - úklidové služby - mytí oken - hlídání dětí - údržba zeleně.

Úklidová firma: - úklid domácností, firem - úklid panelových domů - mytí oken - žehlení - hlídání dětí - údržba zeleně - hodinový manžel.

Činnost: - logistické služby (skladování, manipulace, třídění, kontrola, kompletace, balení zboží) - úklidové služby (skladovací, výrobní prostory, kanceláře).

Úklidové služby - úklid domácností - generální úklid domácností - mytí oken - žehlení.

Činnost: - úklidové služby - bezpečnostní služby - odstraňování graffiti - návrhy a realizace zahrad

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování elektrických zařízení -Služby ...

Poskytujeme kompletní služby pro úklid komerčních a soukromých prostor. Prostřednictvím naší úklidové firmy zajistíte veškeré úklidové práce v administrativních, skladových, výrobních prostorách a domácnostech. Nabízíme úklidové služby po rekonstrukcích a stavbách, pravidelný i jednorázový úklid. V rámci pravidelného úklidu zajišťujeme i ...

Postaráme se o vše od luxování po utření prachu v rodinných domech, bytech, kancelářích i výrobních halách.

Služby: - úklidové - mytí oken - žehlení prádla - čištění koberců, čalouněného nábytku - čištění interiérů vozidel.

Technické služby: - odvoz odpadů - údržba místních komunikací (letní, zimní) - údržba veřejné zeleně - čištění města.

Bezpečnostní agentura: - ostraha majetku a osob - recepční služby - převoz peněz - úklidové služby.

Vypořádání a vymáhání pohledávek, dluhová poradna, počítačový servis, sekretářské služby, úklidové služby. Provádění dobrovolných dražeb věcí movitých.

Služby: - úklidové - mytí oken - úklid, údržba venkovních prostor (zametání chodníků, hrabání trávy a listí, zimní údržba chodníků....) - jednorázový, pravidelný úklid.

Provádíme úklidové a vyklízecí práce, čištění koberců a čalounění, mytí podlah, dveří, oken, malování bytů i údržbářské práce. Výroba mříží do oken.