Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Freundschaft -vydávání časopisu pro výuku Němčiny na základních a středních školách -jazykové kurzy

Vydavatelství deníku Právo.

Astrosat je vydavatelství vysokonákladových časopisů a supplementů pro celostátní a regionální deníky. Stěžejní paletu TV guidů doplňují lifestylové tituly. Jsme etablované vydavatelství s 16letou tradicí na našem trhu, které se nadále dynamicky rozvíjí.

Vedenie účtovníctva Administratívne práce Výroba video záznamov Prieskum trhu a verejnej mienky Reklamná a propagačná činnosť Automatizované spracovanie údajov Administratívne a kancelárske práce Prenájom hudobnej aparatúry, audiotechniky Prenájom ozvučovacej a osvetľovacej techniky Školiaca činnosť v rozsahu voľných ...

Vydavatelství tiskopisů - vydavatelství účetních dokladů a tiskopisů.

- vydavatel časopisu Vodácký magazín.

Výroba, prodej: -samolepící etikety -bezpečnostní značky -jazyková kolečka Nakladatelství.

Činnost: - reklamní agentura - tisk - vizitky, létaky - webové stránky - tiskoviny - reklamní předměty

Vydavatelství Sahara Výroba, tisk: - kalendáře - diáře - dobové kresby - pohlednice - novoročenky - katalogy, prospekty, letáky.

Vydavatelství: - zpravodajský měsíčník pro státní správu a podnikatele - Parlament, vláda, samospráva.

Výroba, prodej: - mapy tištěné, nástěnné - tiskoviny - letáky, brožury, plakáty - naučné stezky.

Činnost: - provoz informačního serveru o Francii

Vydavatelství: - dvouměsíčník zaměřený především na nápojovou gastronomii a mixologii.

BEST I.A., a.s. - hudební nakladatelství - vydavatelství - umělecká, produkční a reklamní agentura. Náš název nemá nic společného s nebezpečnými potvorami, ale je to anglický překlad, který v češtině znamená Nejlepší 1.A

Služby: - vydavatelská činnost Autoservis akdemie s.r.o. je vydavatelem odborného magazínu pneuservis /rychloServis - prodej zahraniční i tuzemské literatury/CD/DVD - pořádání seminářů a konferencí - reklamní agentura pneuSERVIS/rychloServis - redakce časopisu Vrchlického 1208 511 01 Turnov

PM advert & Co. s.r.o. nabízí tyto služby - vydávání časopisu Patriot - webdesign, webové prezentace - SEO optimalizace - grafické studio - výroba reklamy.

Kaspar Production - produkce na klíč - zastupování hudebních skupin. Kaspar Record - výroba nahrávek pro profesionální a amatérské kapely. Kaspar Foto - fotograf, fotografování.

Služby: - nahrávací studio - mobilní nahrávací studio - vydavatelství

Služby: - tvorba webových prezentací - grafické návrhy - poradenstvím v oblasti IT - vývoj software