Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Redakce - časopis HITBOX, vydavatelství, hudební literatura.

Filmová a televizní tvorba. Nakladatelství a vydavatelství. Občanské sdružení - podpora vzdělávání, věd a techniky Výuka, výcvik - tvůrčí profese (televize, film).

Nakladatelství, prodej: -učebnice pro první a druhý stupeň základní školy -nová řada učebnic v souladu s RVP ZV -nové formy výuky -školní vzdělávací programy -učebnice, pracovní sešity -metodický průvodce -pomůcky (demonstrační kostky s písmenky, papírové mince a bankovky, sady kartiček, soubor značek a číslic) -zápisníčky, ...

Reklama, tisk a marketing. Nakladatelství a vydavatelství. Grafické studio. Projekční a inženýrská činnost.

Reklamní agentura a kartografické nakladatelství. Reklamní předměty pro firmy: -atlasy ČR, Evropa, Slovensko, krajská města a vybraná města -mapy skládané, nástěnné, velkoformátové -mapy a atlasy připravujeme ve firemních barvách zákazníka a s firemní prezentací. - GPS navigace ve firemním designu Reklama: - ve skládaných mapách, které ...

Vydavatelství - regionální publikace. Rozvoj venkova - implementace programu LEADER.

Reklamní a propagační služby. Vydavatelství katalogů: -Veselské služby -Strážnické služby -Bzenecké a Vracovské služby -kalendář Veselských služeb.

SHIND Productions Vydavatelství, koncerty, vstupenky.

Nakladatelství a vydavatelství odborné a ekologické literatury pro vodní hospodářství.

Vydávání: - katalogy kompletního sortimentu stavebních výrobků.

Nakladatelství: - učební texty pro autoobory.

Organizace: - výstavy - kurátorská činnost. Nakladatelství.

Nakladatelství: - zaměřené na heraldiku, genealogii šlechtických rodů a vlastivědnou literaturu vydávanou na CD.

Vydavatelství - audiozáznamy - CD disky.