Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Reklamní a propagační činnost. Vydávání periodických a neperiodických tiskovin. Služby video a kopírování.

Nakladatelství Pathmos v.o.s vydává knížky s křesťanskou tématikou - např. překlady Marilyn Hickey, Sándora Németha či Normana Robertsona. Naším cílem je obohatit český trh o knížky především zahraničních autorů, které čtenářům vedle křesťanské tématiky nabídnou k zamyšlení otázky vztahu člověka k Bohu, k světu nebo i k Izraeli.

Nákup, prodej: - investiční zlato - mince

Vydavatelství: -noviny Prostějovský týden.

Sháníte nakladatelství? Potřebujete pomoc s pořádáním odborného semináře? Obraťte se na nás. Jsme nakladatelská a vzdělávací společnost ANAG a působíme na českém trhu již od roku 1990. Zabýváme se vydáváním odborných publikací a časopisů. Působíme po celé České republice. Naše činnost je zaměřená především na vydávání ekonomické a právní ...

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství. Vydavatelské a nakladatelské činnosti. Tiskárna. Polygrafická výroba. Služby: - sítotisk - gumotisk - ofsetový tisk - chemigrafie - stereotypie - galvanoplastika - kopírování, kopírovací práce - reklamní činnosti.

Nakladatelství Vydává populárně odborné publikace výhradně českých autorů: -knihy pro děti a o dětech -výpravné encyklopedie o naší zemi -učebnice pro střední a vysoké školy -praktické příručky.

Fotografické práce. Kameramanské práce. Výroba: - reklamní předměty. Vydavatelství a nakladatelská činnost: - publikace - ateliérové foto.

Smart Connections s.r.o. je dynamické vydavatelství, specializující se na business to business magazíny, časopisy zaměřené na obchod a online publikace. Naše publikace jsou uznávány díky tomu, že informují o nejnovějším vývoji v příslušných průmyslových odvětvích. Vytrvale pracujeme na tom, aby si naše publikace mezi průmyslovými magazíny udržely ...

Nakladatelství: -vydavatelství odborné literatury -slovníky -učebnice -učební pomůcky určené pro ZŠ, SŠ a gymnázia -knihy -DTP (kompletní sazba a zlom) -grafické studio -prodej, distribuce literatury, knih -výroba, prodej e-knih, ebook -tvorba interaktivních výukových materiálů - eshop - nabídka 40.000 knih vybraných českých ...

Nakladatelství, tisk: - odborná literatura - normy - technická literatura

Knižní nakladatelství: -jazykovědné publikace. Dovoz, distribuce: -odborné jazykové publikace a slovníky.

Vydavatelství. Tvorba reklamy. Nabídka školení a vzdělávání.

Realitní kancelář. Nákup, prodej: - nemovitosti - byty, domy, nebytové prostory. Služby: - znalecké posudky - odhady nemovitostí. Vydavatelství: - Realitní noviny (měsíčník).

Potisk autoplachet. Samolepící nápisy.

Nakladatelství, vydavatelství. Internetový obchod, e-shop, prodej: - učebnice a učební materiály pro 1.-9. ročník ZŠ a nižší ročníky víceletých gymázií - učebnice k převodům do Braillova písma - metodické příručky a pomůcky pro výchovu.