Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Služby: - reklamní činnost - návrhy log - grafické zpracování a tvorba propagačních materiálů - tisk

Vydavatelstí - časopis o golfu a životním stylu okolo greenů.

Vydavatelství RF HOBBY se během své desetileté existence zařadilo mezi nejvýznamnější vydavatelství časopisů na českém trhu. Společnost je rodinou prestižních a renomovaných časopisů, které jsou často i lídry ve svém segmentu. Ve své pestré vydavatelské produkci se orientuje jak na ženy, čtenářky, tak i muže, čtenáře a také děti.

Služby: - vydavatelství - on-line magazín FirstClass Svět a myšlení úspěšných

Služby: - výroba reklamy - velkoplošný tisk - řezaná grafika - laminace - výroba vizitek.

LEDA je přední firmou v oblasti vydávání slovníků a jazykových učebnic v knižní i elektronické podobě. Autory našich publikací jsou renomovaní odborníci s hlubokou jazykovou a metodickou erudicí. Jazykové tituly: - Angličtina - Čeština - Francouzština - Italština - Němčina - Ruština - Španělština - Albánština.

Vydavatelství - vydávání časopisů a magazínů.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování ...

Agentura Babylon je členem Českoarabské obchodní komory. Činnost: -ekonomické a politické studie -propagace -překlady - arabský jazyk -ofsetový tisk -public relations -pořádání výstav Vydavatelství: -v arabském jazyce čtvrtletník Český život, týdeník Pražské aktuality, katalog Váš obchodní průvodce po ČR a průvodce pro ČR -v českém ...

Dodávka, prodej: -vybavení pro gastronomické provozy Služby: -vydavatelství

PR agentura - marketingové služby - mediální příprava - příprava a produkce tištěných materiálů - online kampaně.

Služby: - nabídka multimediálního audio guide průvodce

Vydavatelství, služby: - týdeník Echo - internetový deník Echo24.cz

Komunikační audit - strategie a analýzy - krizové, interní a produktové komunikace Vydávání publikací - copywriting

Nakladatelství IFM vydává odborný magazín Business Car určený správcům vozových parků.