Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Nakladatelství dětské literatury se zaměřuje na původní i převzaté tituly. Vydává: - interaktivní knihy pro děti - leporela pro nejmenší - beletrii.

Nakladatelství a vydavatelství, výroba a prodej vlastních kalendářů, knihy a jiné tiskovin.

Knihařství. Vydávání a distribuce: - knihy.

Výroba, služby: -vydavatelství. -inzertní čtrnáctideník PLUS.

Regionální noviny - týdeník: -redakce tel.318632724 -inzerce tel/fax 318627267 -tiskárna tel.318621516. Služby: -gravírování plasty, kovy.

Vydavatelství: - noviny - knihy.

Vydavatelství: Poznání a informace: - velké encyklopedie - malé encyklopedie - rostliny - zvířata - neživá příroda - automobily - zbraně - pro gurmány - různé - minulost a umění - historie a fakta. Velké obrazové publikace: - dějiny států - všeobecné - 100 nej - archeologické průvodce - chov a ...

Příjem inzerce: tel.318696002 fax 318696001 e-mail: inzerce@brdskyspoj.cz. Regionální inzertní týdeník. Inzerce: -soukromá zdarma -plošná placená -sleva při opakované reklamě. Podrobné informace včetně objednávky na www.brdskyspoj.cz.

Vydavatelství a nakladatelství: - vydáváme katalogy a časopisy zaměřené na podporu obranného a bezpečnostního průmyslu ČR.Nově zaveden elektronický katalog bezpečnostního a obranného průmyslu na www.defencecatalogue.cz.

Redakce. Vydavatelství a distribuce regionálního týdeníku Echo.

Výroba: -plakáty, letáky, prospekty -knihy a brožury -razítka.

Literatura týkající se lidské spirituality, hledání smyslu života.

•Noviny, časopisy, knihy, vydavatelství Tiskařské práce.

Ofsetová tiskárna, knihárna a grafické studio.

Nakladatelství, vydavatelství: - knihy Reklamní činnost: - orientační plány areálů, nemocnic - nástěnné kalendáře - mapy krajů - DTP studio

Služby: - inzertní - reklamní vše pro veškerou inzerci a reklamu. Inzertní a reklamní čtrnáctidenník s nákladem 120.000 výtisků každého vydání. Bezplatná distribuce výtisků do domácností a firem.

Provádí vazbu : -knih -časopisů -diplomových prací -sbírek zákonů -věstníků -brožování -mzdových listů. Dále provádí: -desky na přání zákazníka -tisk na kapesníčky do tanečních -tisk na dopisní papír monogram -lemování obrazů pod sklo -pasparty, krabičky. Možnost i na dobírku.

Nabízíme kompletní polygrafické služby za výhodné ceny Naše produkty: - Vizitky - Letáky, prospekty, hlavičkové papíry - Firemní bloky, samopropisovací bloky (faktury, dodací listy a pod.) - Visačky, karty, samolepící etikety, vstupenky, atd. - Obálky s potiskem - Knihy, katalogy, kalendáře - Rozetky ( podložky pod šálek ) - ...

Informační a inzertní časopis, soutěže, sudoku aj.

Nahrávací hudební studio. Poskytování služeb při realizaci hudebních a zvukových nahrávek.