Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Služby - fitcentrum - solárium - solná jeskyně.

Služby - osobní trenérka - instruktorka - výživová poradkyně - masérka.

Sportovní centrum. H.E.A.T. Centrum. Poradna pro zdravý životní styl a výživu.

Posilovna. Osobní lekce: - pohybový terapeut - kondiční trenér fitness a kulturistiky - specialista na výživu.

S-centrum Děčín poskytuje svým klientům pohodlné hotelové ubytování přímo v centru Děčína a zároveň možnost návštěvy velkého sportovního centra. V našem hotelu naleznete pohodlné, světlé a velice prostorné pokoje. Pobyty u nás jsou vhodné jak pro páry, rodiny s dětmi tak i pracovní pobyty. Trávení volného času si můžete zpříjemnit ve wellness ...

Služby: - kondiční trenér - poradenství v oblasti hubnutí a zdravé výživy

Osobní fitness trenér působící na Praze 4 s dlouholetými zkušenostmi. Specializuji se na hubnutí, nabírání svalové hmoty, posílení středu těla a další služby s individuálním přístupem. Certifikovaný osobní trenér. Více informací získáte na mých stránkách www.vladimirstuka.cz.

Posilovna v prostorách sportovní haly včetně sauny i solária. Nabízí: - kondiční i závodní formy posilování - stroje vhodné i pro ženy - instruktáže pro začátečníky Možnost posilování v Hlučíně na Tyršově 5A a jinde.

Služby: - osobní či skupinové tréninky

Revize a technické kontroly dětských a sportovních hřišť, sportovních zařízení, posiloven. Znalec v oboru sport: bezpečnost dětských hřišť, sportovního zařízení a vybavení.

Prodej, servis, bazar: -jízdní kola -oblečení, doplňky a veškeré vybavení pro cyklistiku. Provoz posilovny.

Služby: - studio jogy a pilates

Netradiční posilovna v Benešově. CrossGym Komplexní fyzická připravenost. CrossGym se zaměřuje na kondiční trénink - na cviky posilující celkovou fyzickou zdatnost. WOD Training Trénink crossfitového charakteru vhodný pro pokročilejší cvičky s určitou mírou dovedností a zkušeností. Vše kolem osy, hrazdy, kruhů Tabata velmi efektivní a ...

Služby: - restaurace - bar - bowling - billiard - šipky Další služby: - fitness - ricochet - ping pong

Cvičení: - Spinning - Zumba - BOSU - TRX - power jóga - Pilates.

Služby: - čištění koberců a čalounění

Fitness centrum, posilovna: - aerobic, indoorcycling, bosu - fitbox, kickbox - squash - badminton - masáže, sauna, solárium.