Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Fitstudio BK - kondiční a rekreační cvičení - aerobic - pilates - kondiční kulturistika žen - zumba.

Sportcentrum Zvonárna - sportovní zařízení - fitness - squash - skupinová cvičení. Hotel Zvonárna - ubytování.

Služby - instruktor fitness forem - cvičební a tréninkové plány, cvičební lekce - workshopy - diagnostika a péče o pleť, celostní vizážistika.

Fitcentrum: - aerobic, cvičení - solárium - lymfatické masáže - manikúra, pedikúra.

Fitness a jóga studio pro ženy, seniorky a děti. Můžete si vybrat z široké škály cvičebních programů pro ženy každého věku. Zaručujeme péči o Vaše zdraví a individuální přístup ke klientkám. Myšlenku komplexního servisu doplňuje cvičení pro děti. Dokonalost Vašeho odpočinku zaručí naše profesionální masáže. Dbáme na přátelskou a osobní atmosféru, ...

FITNESS AVE - posilovna, cvičení, trénování - solárium.

Služby: - tenisový klub - tenisová škola - fitness - masáže

Služby: - sportovní a kondiční specialista - kondiční trenér

Městská sportovní hala: - posilovna, - stolní tenis, - aerobic, - tenis, - odbíjená, - malá kopaná, - košíková, - florbal, - házená.

Služby: - osobní trenér - osobní tréninkové plány: - běžecký trénink - kondiční trénink včetně kondiční přípravy - fitness trenér pro začátečníky i pokročilé, pro skupiny a sportovní oddíly, fitness trénink. - osobní masér, masérské služby: - sportovní masáže - relaxační a rekondiční masáže - medová masáž - ...

Fitness Troja - cvičení na přístrojích - trénink - solárium.

Služby - cvičení, fitness - cvičení Power joga - funkční trénink - výživové poradenství.

Služby: - fitness - silový a kondiční trénink

Cvičení, kurzy: - jóga - taichi - sunda - kung-fu.

Sportovní areál, služby: - squash - posilovna - horolezecká stěna - stolní tenis - solárium - masáže

Služby - cvičební programy - tréninky - zdravotní cvičení.

Family Fitness centrum - posilovna - fitness centrum - skupinové jízdy na kole - cvičení pod vedením osobního trenéra - jóga - solárium.

Provoz fitness centra s posilovnou, tělocvičnou pro aerobic, power yogu, Taebo či břišní tance. Možnost využití solária, masážního bazénu a fit-baru.