Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Cvičení: -rodiče s dětmi -předškolní děti, mladší a starší žáci -ženy (cvičení při klavíru) -aerobic -jóga (zdravotní) -kalanetika -zdravotní tělocvik -oddíly-házená, tenis, volejbal, kuželky.

Jumpig centrum. Služby: -cvičení poskoky a sprinty -posilování celého těla.

Amatérská bowlingová liga, (dráha). SPINNING: -účinné skupinové cvičení na stacionárních kolech. Restaurace: -denní stravování. Bar.

Péče o zdraví pomocí moderních diagnostických a terapeutických metod. Zhodnocení stavu pohybového aparátu: -pohybové potíže -bolesti zad, kloubů -gynekologické potíže -oslabená imunita. Analýza minerálů, stopových a toxických prvků, zjištění chybného metabolismu. Masáže: -energetická, medová. Poradna celostní medicíny: ...

Bezpečnostní služba, agentura. Bodyguarding–ochránce osob. Osobní ochrana: -zajištění osobní ochrany -doprovod klientova automobilu -doprovod služebním vozem -ochrana majetku. Detektivní a informační služby: -sledování, ověřování informací, nadstandardní služby. Asistenční služba: -doprovody členů rodiny-do školy, zaměstnání -servis při ...

Relaxační studio: - solárium, - posilovna, - spinning, - sauna, - masáže, - kosmetika.

Wellness centrum. Masáže, skupinová cvičení, osobní tréninky, kineziotaping a cvičení sm systém. Mimo to nabízíme různé aktivity pro maminky s dětmi: cvičení a miniškolku. Vyberete si u nás z celé řady aktivit, během kterých se o vás budou starat profesionální lektoři a maséři.

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Pronájem a půjčování věcí movitých Zprostředkovatelská činnost Poskytování tělovýchovných služeb.

Aerobic pro širokou veřejnost. Pilates.

Sportcentrum. Víceúčelová sportovní hala: -tenis -badminton -volejbal -basketbal -florbal -sálová kopaná -házená. Bowling. Kuželna. Stolní tenis. Sauna. Masáže. Vana. Solárium. Skotský střik. Posilovna (fitness). Squash. Kulečník.

Fitness používající metodu EMS, díky níž je cvičení intenzivnější a účinky jsou vidět ve velmi krátkém čase. Samotné cvičení trvá 20 min. a jeho účinek je 10x efektivnější než cvičení ve fitness centru. Metoda je šetrná ke kloubům a vazivovému aparátu, vhodná pro všechny věkové kategorie.

Pohybové studio - aerobik - zumba - jump trampolíny - k2 hiking. Spinning

Fitcentrum, fitness, posilovna -cvičení, posilování -indoor cycling -power joga -solárium.

Trenér, instruktor. Poskytování poradenství v oblasti výživy a sportu. Specializace na fitness a kondiční trénink.

Cvičení - aerobic, aqua aerobic, pilates, fitness joga. Lekce - spinning.

Boxárna Cejl 109 je tělocvična plně vybavena pro bojové sporty.Box, Kickbox, Thaibox, MMA, Muay thai ale i funkční tréninky, kruhové tréninky a crossfit. Třináct boxovacích pytlů, nepřeberné množství lap, Kettlebellů, činek, roh MMA klece a boxerský ring 6x6 metrů.K dispozici je i koutek s posilovnou a bar.

Orlovna. Sportovní areál: - Velký sál - tělocvična - kuželna - ricochet - posilovna, fitness - spinning - powerjoga - tenisový kurt - volejbalové hřiště - solárium. Konferenční centrum - pro pořádání školení, soukromé akce. Hostinská činnost: - restaurace - salonek - letní zahrádka - vinný sklípek, sklep s kapacitou 25 ...

Aerobic studio. Výuka, sportovní aktivity, lekce: - aerobic, aqua-aerobic - Zumba, aqua Zumba - pilates - power jóga, fitness jóga. Cvičí pro Vás pouze certifikovaní a profesionální lektoři, kteří se vzdělávají především v zahraničí. Pořádání akcí: - sportovní pobyty u moře, wellnes víkendy. Prodej. - cvičební pomůcky pro lekce ...

Zumba, organizace zumba maratonů a pořádání rekreačních pobytů.

Welness centrum. Restaurace a kavárna: -stravování, jídlo, obědy, večeře, nápoje -denní menu -možnost pořádání - akce svatby, rodinné akce, trachty, oslava, promoce, třídní sraz -možnost konání firemní akce, školení: -projektor s notebookem pro projekci (Windows, MS Office), WiFi volně k použití, flipcharty -oddělený prostor pro 38 ...

Fitness trenérka. Power yoga. Aquaerobic.