Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Odborné vedení sportovních aktivit na základě nejnovějších poznatků z oblasti fitness, sportovní medicíny, fyzioterapie, ortopedie, výživy a dalších oborů.

Sportovní zařízení: - fitnes a welness studio - posilovna. Služby: - cvičení pro ženy - speciální cvičební programy pro ženy - cvičení s trenérem.

Fitness centrum v Ostravě. Služby: - fitness - vedené lekce - power jóga, body styling, TRX, zumba, break dance, kruhový trénink, ranní spalování, 40+ - cardio - funkční trénink - možnost osobního trenéra - výživové a pohybové poradenství BUDUFitClub VÍTKOVICKÁ STŘEDNÍ ul. Slezská Ostrava-Hrabůvka, 700 30

Sportovní centrum: fitness - plně vybavené fitness: - aerobní zóna - fitness instruktoři - doplňková výživa indoor cycling- fyzička: - efektivní spalování tuků - tvarování postavy - zábavné a účinné lekce

Fitness a wellness centrum. Modelace postavy. Zbavení se přebytečných tuků a eliminace celulitidy bez velké fyzické námahy. Vibrační stroj DKN. Vacu well, vacu power a vibrosauna.

Sportovní centrum: - fitness - dámská posilovna - spinning - kickbox - solárium - zumba.

Pobočka. Služby: - 2 kurty na squash - sport - bar s velkoplošnou videoprojekcí - kadeřnictví, holičství - solárium - sauna - fitnesscentrum Šembi - bar. - na objednávku pedikúra a manikúra

Pobočka. Služby: - kadeřnictví, holičství - solárium vertikální a horizontální - sauna - fitnesscentrum Šembi - bar. - na objednávku pedikúra a manikúra

Sportovní centrum: - fitness - cardio zóna - masáže - spinning

Cvičení jógy, internetový kurz jógy, kurzy -metoda EFT, hubnutí, sebevědomí, zdraví.

Fitcentrum. Cvičení: - Indoor Cycling - Power Yoga - pro nejširší veřejnost - Pilates - Over Ball, Fit Ball - cvičení pro děti - jóga.

Fitcentrum pro ženy: - posilovna - sauna - infrasauna - spinning.

Sportovní centrum Ostrava: - tenis - badminton - squash - bowling - relax-sauna - fitness - masáže - mediaroom.

Fitness centrum: - posilovna - bar - solárium - masáže - možnost osobního trenérství - poradenství v oblasti výživy a tréninku.

Fittnes: - zumba - flowin - vibrogym - kavitace - bosu - pilates - speeding.

Sportovní centrum: - squash - badminton - posilovna - sauna, infrasauna - solárium - whirpool, vířivka - masáže - lyžařský trenažér.

Contours Fitness jen pro ženy: - kombinace aerobního cvičení s posilovacími stroji - stroje jsou navrženy speciálně pro ženy. - po celou dobu se o Vás stará trenérka.

Sportovní centrum: - spinning - bosu - jóga - aerobic - zumba fitness.