Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Služby: - fitness - posilovna - solárium - vibrační plošina

Relaxační centrum: -squash -fitness -aerobic -masáže -sauna -sport bar -solárium. Restaurace U pěti kruhů.

Fitness Club Slovany - cvičení v příjemném prostředí - posilovna - Turbo solária-horizontální i vertikální - fitness výživa, doplňky a solární kosmetika - služby trenéra a sestavování vhodného jídelníčku.

CrossFit - pokud se chcete odreagovat a zároveň si dát pořádně do těla, zlepšit svojí fyzickou a psychickou kondici v příjemném kolektivu pak je naše centrum to pravé místo pro Vás. Budeme se snažit, aby pro Vás toto místo nebylo jen tělocvičnou, ale místo, kde rádi strávíte i Vaše volné chvíle.

Pohybové studio: -kruhový trénink. -Zumba. -Pilates. -power jóga. -Indoor cycling.

Sportovní areál: -sqush -bowling -sportovní haly -rehabilitace -beach volejbal -venkovní hřiště -tenisový areál (léto, zima) -nebytové prostory -sauna a wellness -posilovna -aerobikový sál -nekuřácká restaurace

Prodej - výživa pro fitness Internetový obchod - výživa pro fitness Dámský fitness - fitness centrum pouze pro ženy Sportovní centrum - skupinová cvičení - FitBox, Pilates, Power joga, SM Systém, kruhový trénink, cvičení pro těhotné

Fitness studio - největší fitness studio v Plzni otevřeno 24 hodin denně, 3 patrová budova, parkoviště v objektu, příjemná obsluha Výroba, prodej a servis: -posilovací stroje.

Hubnutí na strojích v Naprostém soukromí FIVERIDERS - posilování pánevního dna a bederní oblasti = rovnováha, stabilita - aerobní cvičení na spalování tuku - rehabilitační cvičení - nezatěžuje klouby ani páteř - klouzavý pohyb - cvičení vahou svého těla - cvičení proti bolestem zad ROLLETIC - hubnutí, tvarování a zpevnění postavy - ...

Můžete si u nás v Centru Jógy Plzeň vybrat z několika typů lekcí. Naši lektoři předcvičují jógu pro začátečníky i pokročilé nebo Tchai-Ťi a mají potřebné certifikace.

Bufet. Restaurace ZIMNÍ STADION -nekuřácký objekt -kapacita 80 míst -výhled na ledové plochy -možnost pořádání akcí, rautů, školení. Provoz -solárium Fitness centrum Zimní stadion

Úklidová firma, bezpečnostní agentura, recepční služby, hygienický servis. Výuka sebeobrany a bojových sportů. Kondiční cvičení.

Nabízí: -salonky o kapacitě 12, 20, 60 osob -bowlingové a kuželkové dráhy -kulečníky -solárium -fitness centrum: 601267044.

Cvičení: -aerobik -spining -bodyforming -power jóga -břišní tance.

Fitness Centrum Bolevec Fitness centrum: -cvičení pro muže i ženy -moderní posilovací stroje -aerobní stroje -solarium.

Squash centrum: -6 squashových kurtů, 3 badmintonové kurty -florbalové hřiště -posilovna + kardio stroje -sauna -solárium -zrcadlový aerobní sál -zumba, flow tonic, bosu, taebo, pilates -cvičení s dětmi -dětský koutek s hlídáním -indoor cycling -služby trenera -sport shop -internet -kavárna.

Turbosolárium Fitness centrum - kondiční cvičení

Posilovna - flowin - vacufit - fitvibeexcel - tepelná kabina - vše pod vedením istruktorky

Prodej - potravinové doplňky Solárium ERGOLINE Sportovní studio Prodej - sportovní oblečení (USA PRO, NEYWER)

Fitness trenér se zaměřením PRO kruhové tréninky