Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Fitness centrum. Posilovna skrytá v budově Městské policie. Výživové poradenství, diagnostika těla, kruhové tréninky, osobní trenéři.

Fitness Kotva - posilovna - solárium - aerobní sál.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti fitness

Služby: - fitness poradenství. Internetový obchod, e- shop: - doplňky výživy.

Studio Relax 77 Služby: - masáže - manuální lymfodrenáž - Alpinning.

Fitness klub - služby osobních trenérů a výživových poradců.

Solárium. Fitness centrum - posilovna. Sauna - vířivka.

Cvičení - individuálni zdravotní lekce a skupinové cvičení - pilates - pro děti - pro těhotné - jumping - flowin - zumba - bosu - TRX - hooping - indoor cycling Výživové poradenství Masáže a služby fyzioterapeuta CK Elixír tours - specialista na sportovní wellness pobyty v ČR i zahraní a specialista na indický oceán - ...

Fitcentrum Angel Camp H.E.A.T. Malešice.

Fitness centrum je vybaveno 30 stanovišti se stroji Grün Sport, velký důraz je kladen na dostatek kotoučů pro cvičení s volnými vahami.

Služby: -aerobic -výživová poradna -osobní trenér

EXPRESKA je 30ti minutový kruhový trénink pro ženy, které chtějí ztratit váhu, posílit srdce, zlepšit zdraví a fyzickou kondici. Tento intenzivní kruhový trénink probíha na speciálních strojích, kde se cvičí až dvě svalové skupiny najednou. Rozložení strojů v kruhu šetří čas a vytváří přátelskou a motivační atmosféru. Během půl hodiny ...

Fitness centrum Contours, jedna z poboček.

Fitness centrum Praha 4 Posilovna vybavena posilovacím zařízením MPCOMPANY, soláriem ERGOLINE. Provádíme sport, relax a thajské masáže, vacu walk. Trenérské služby a poradenství v oblasti sportovní výživy. Prodej sportovních suplementů, studentské slevy, dárkové šeky

Fitstudio Sun -sportovní centrum poskytující komplexní služby v oblasti aerobic, fitness, regenerace a kosmetiky jak v místě tak na pobytových kurzech v tuzemsku i zahraničí.

Holmes Place je mezinárodní společností, která provozuje jen v rámci Evropy více než 85 health klubů a má přes 300, 000 členů. Přichází s komplexním pojetím fitness a širokou škálou relaxačních programů. .

Studio kompletní péče. Masáže, fitness a poradenství.

Cvičení - pro děti i dospělé - zumba, bodystyling, step body, junior aerobic.