Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Osobní trenér fitness Hamáček Vám sestaví správný jídelníček a tréninkový plán.

Osobní trenér funkčního posilování, kickboxu a sebeobrany. Možnost cvičení individuálně i na skupinových lekcích. Vhodné pro všechny věkové kategorie, pro muže i ženy. Tvarování těla, hubnutí, kondice, koordinace. Rekvalifikační kurzy. Eshop s potřebami pro domácí mazlíčky.

Nabízíme provoz fitness centra s posilovnou, bazénem, vířivkou, saunou, soláriem a masážemi.

Sportovní studio lekce -kickboxu -aerobicu Prodej -oděvy a vybavení pro bojové sporty

Osobní trenér s nabídkou cvičení aerobiku a spinningu, speciálních cvičení s váhou vlastního těla Gravity, bodystylingu a expander fitness.

Kosmetika Manikúra Solárium - turbosolárium Fitness centrum - posilovna Sauna - parní lázeň Sportovní a relaxační masáže.

Cvičení aqua aerobicu - lekce pro veřejnost v Praze. Psychologické poradenství.

Osobní trenérka fitness Pořádání - školící akce Poskytování - psychologické poradenství pro sportovce

Fitness cvičení pro maminky s dětmi - cvičení pro těhotné - pohybové akce Kurzy - první pomoc

Provoz fitness centra s posilovnou, sálem pro aerobik, saunou a soláriem. Masérské služby.

Solárium Hlídání dětí Alpinning - jóga - fit-ball - bosu-aerobic - pilates - zumba Posilovna Sauna Sportovní centrum - stolní tenis Sportovní centrum - squash Masáže

Poskytujeme služby osobního trenéra fitness Prodej - švihadla pro rope skipping

Kompletní péče o tělo neznamená pouze cvičení a rozvoj pohybového aparátu, ale zahrnuje také péči o své duševní zdraví a svůj vzhled. Jako jediní Vám nabízíme vyváženou kombinaci rozličných programů a služeb přesně dle Vašich potřeb a přání. Cíl programu Active Wellness: - transformace postavy - odstranění bolesti zad a krční páteře ...

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti fitness

Provoz fitness centra a solária. Nabídka občerstvení a potravinových doplňků ve sportbaru.

Nabídka komplexních služeb moderního fitcentra. Posilovna: - dobře vybavená posilovna o rozloze cca 400 m2 vhodná pro kondiční, závodní nebo rehabilitační tréninky. Solárium: - velmi výkonné 160W trubice. Sauna: - 1.hodina - 60 min.....195, - Kč. Masáže: - záda - šíje - záda + šíje - dolní končetiny - celé tělo.

Distribuce samoopalovací kosmetiky pro ČR; prodej solární kosmetiky; prodej doplňků sportovní výživy, fitness centrum, solární studio, kosmetické a nehtové studio.

Osobní trenér - CLASS - BODY - pilates - MVE CHAIR pilates - jóga - HI aerobik Poskytuje - výživové poradenství

Nová posilovna, masáže a solárium na Chodově - Praha 11. Otevřeno denně. Posilovna: - pro MUŽE k vypracování postavy - pro ŽENY ke zpevnění a formování vybraných partií těla - odborní trenéři - dietolog - 63 stanovišť vybavených profesionálními stroji DAFE.

Pořádáme - pobyty se cvičením Fit studio

Fitness, fitklub pro ženy, dámské wellness centrum, kardio zóna, power Plate Studio - nejmodernější technologie pro redukci problémových partií a tvarování postavy - nutriční poradenství - organizované formy cvičení - nejmodernější technologie ve fitness - kruhové tréninky - individuální tréninky - výživové poradenství - osobní ...