FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

AC Turnov, z.s.
Atletický klub AC Turnov, z.s. trénuje děti i dospělé. Provozujeme atletické přípravky pro děti i tréninkové skupiny pro mládež, připravujeme také vrcholové atlety. Pravidelné tréninky probíhají na atletickém stadionu v Turnově. Celoročně pořádáme nejrůznější atletické akce a účastníme se několika závodů a soutěží.
AC Turnov, z.s.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Hledáte sportovní klub, kde byste mohli rozvíjet své fyzické a duševní schopnosti, poznávat nové lidi a bavit se? Pak je pro vás ideální volbou Tělocvičná jednota Sokol Buštěhrad! Tělocvičná jednota Sokol Buštěhrad je součástí Župy Budečské, která sdružuje cca 180 členů všech věkových kategorií. Sokol Buštěhrad má dlouholetou tradici a je ...

Sportovní zařízení. Český svaz tělesné výchovy.

1. důstojnický fotbalový klub provozuje sportovní oddíl. Spravujeme sportovní halu, kterou jsme v roce 2012 zrekonstruovali. Služby: - fotbalový klub - futsalový klub - sportovní oddíl. Sídlo klubu se nachází na adrese Stehlíkova 354, Slaný.

Klub sportovního plavání TJ LARS Kladno z.s. se věnuje výuce a tréningu plavání různých stylů, včetně kondiční přípravy. Pravidelně se účastníme plaveckých závodu a přeborů v České republice i v zahraničí. Aktivity sportovního klubu: - tréning plavání, kondiční příprava - závodní plavání - plavecké závody - závody v plavání - plavecký ...

Už od roku 2018 pomáháme lidem se zpět dostat do formy. Nemusíte být na vše sami, rádi vám sestavíme redukční jídelníček na míru. Zpevnění těla, zlepšení fyzičky a zvýšení sebevědomí docílíme pomocí našich kruhových trénincích. Pro kompletní rozvoj můžete využít osobního trenéra nebo Online fitness.

Činnost: - pořádání letních dětských táborů pro děti od 6 do 15 let.

Servis, údržba a opravy: - jízdní kola - rotopedy - sjezdové i běžecké lyže - broušení bruslí - vyplétání tenisových, squashových i badmintonových raket.

Prodej, oprava, servis: - jízdní kola - elektrokola - oblečení, přilby

Technické služby: - údržba veřejné zeleně - svoz komunálního odpadu - sběr a svoz separovaného odpadu - úklid a údržba komunikací, veřejných ploch, dopravního značení, veřejného osvětlení - provoz parkoviště a WC** - prodej květin, drobných předmětů - zemní a stavební práce - provoz městské plovárny. Nabídka: - kontejnerový ...

Prodej - zbraně - střelivo - myslivecké potřeby, oblečení, doplňky.

E-shop josef-fischer.cz - brankářské rukavice - fotbalové míče. E-shop basketbalove-kose.cz - basketbalové koše - basketbalové konstrukce - mobilní koše.

E-shop: - udírny - grily - příslušenství - vařiče - kotlíky

Činnost: - hokejová škola Místo tréninků: Víceúčelová sportovní hala Slaný Lacinova 1720

Hokejový klub Rytíři Kladno. Rytíři Kladno Nábor mladých sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. Čez Stadion Kladno. Hokejový klub Rytíři Kladno.

Prodej: - sportovní vybavení Head - lyže - vybavení na tenis a squash - sportovní oblečení

Prodej, e-shop: - vybavení pro lední a inline hokej Služby: - broušení bruslí

Prodej, oprava, servis: - jízdní kola