FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Společnost TESMA Jaroměřice s.r.o. vznikla 25. listopadu 1999. Byla založena Městem Jaroměřice nad Rokytnou jako společnost poskytující technické služby městu a i dalším subjektům. Nabízené služby: - práce se stavebními mechanismy - zprostředkovatelská činnost - obchodní činnost - správa nemovitostí; pronájem parkovacích a skladových ...
ArmyShop Sniper armádní oblečení a výstroj
Pokud hledáte kvalitní a cenově dostupné armádní oblečení a výstroj, pak je Armyshop Sniper právě pro vás. Armyshop Sniper je obchod s dlouholetou tradicí, který nabízí široký sortiment zboží pro vojenské nadšence, hráče airsoftu nebo paintballu, lovce, rybáře, turisty a všechny, kdo mají rádi outdoorové aktivity. V Armyshopu Sniper najdete ...
SCI spol. s r.o.
Výroba, dodávka na klíč, montáž, záruční a pozáruční servis(oprava), rekonstrukce, leasing, prodej, velkoobchod: -kuželny, bowling (včetně náhradních dílů a příslušenství).
ARCHEON Truhlářství se zabývá stavitelskou činností, truhlářskou, zámečnickou výrobou, úpravou veřejného prostranství - parky, hřiště a také pronájmem prostor.

Vladimír Hvězda prodává hračky, sportovní a rybářské potřeby.

Vladimír Plichta provozuje Bowling Sport Bar s bohatým jídelním lístkem i denním menu.

DUNOMI Group s.r.o. se zaměřuje na prodej puškohledů, optiky a potřeb pro myslivost.

Výroba: -textilní zboží. Maloobchod.

Společnost ALFEKO s.r.o. v Třebíčí se zabývá výrobou a dodávkou hliníkových a nerezových konstrukcí: - zastřešení, obslužné lávky a plošiny, nástupní mola, stožáry pro mobilní telekomunikační vysílače, fotbalové branky, cvičné věže pro hasiče a další. - scénické stavby pro divadla a festivaly - konstrukce pro soutěže a přehlídky, pro ...

Naděžda Holá se zaměřuje na rekondiční cvičení a překladatelskou činnost.

Nomera wood, s.r.o. se zaměřuje na výrobu dřevěných dětských hřišť, lanových center a prolézaček.

Rostislav Čech je osobní trenér ve fitness.

SKI-AREÁL BABY TŘEBÍČ - POD KOSTELÍČKEM s.r.o. se zaměřuje na aktivity dětského lyžařského areálu v Třebíči pod Kostelíčkem.

Činnost jednoty je zaměřena na všestranný rozvoj osobnosti s programem od útlého věku po stáří. Jde o tělocvičné a sportovní aktivity, rekreační sporty, táboření a pobyt v přírodě. Tyto okruhy spojuje činnost kulturní a výchovná zaměřená na zdravý životní styl.

Cvičení pro ženy, Třebíč: -kalanetika, aerobik, step aerobik, p-class. Pondělí: -ZŠ Okružní, 18.30 hod., MIX -ZŠ Kubišova, 20.00 hod., MIX. Úterý: -Komenského, 8.00 hod., pro seniory -Komenského, 9.00 hod., kalanetika, slaid -SZTŠ Žižkova, 17.00 hod., MIX -ZŠ Benešova, 19.00 hod., MIX. Středa: -ZŠ Okružní, ...

Pizzerie - kapacita 100 osob - letní zahrádka Bowling - 4 dráhy 1 dětská