Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Sedlec u Mikulova je vinařskou obcí, která se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Je rozložena na území chráněné krajinné oblasti Pálava a biosférické rezervace Dolní Morava. Rovněž se zde nachází významné historické objekty jako Kostel sv. Víta či sirné lázně. Neváhejte a přijeďte nás určitě navštívit.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Pro všechny aktivní rodiče a děti celoroční sportovní vyžití: -plavání kojenců, batolat a dětí předškolního věku v Brně -cvičení dětí od 3 měsíců do šesti let -cvičení pro maminky -letní intenzivní kurzy plavání -instruktáž pro plavání doma ve vaně -pobyty pro rodiny s dětmi po celý rok s výukou plavání a celodenním programem, v zimě s ...

eXplore eXtreme Organizace: -sportovní pobyty převážně v České republice. -vodní turistika, turistika -sportovní aktivity -cykloturistika.

Fitness. Služby: -cvičení, posilování -aqua aerobik -pilates -zumba -bosu energy -chi - toning -power joga.

Fitness. Služby: -posilování -cvičení -squash -posilovna -box -pilates -BOSU -trenérka v angličtině -soukromé lekce -střelnice 10m, 15m, 20m a 25m; 3 stavy -výuka angličtiny, anglický jazyk od začátečníků po pokročilé.

Motokárová dráha u koupaliště. Pronájem motokár. Otevírací doba platí pro letní měsíce.

Minigolf Brněnská přehrada. Sezóna březen - listopad: -po-pá 15-21 -so-ne 10-21.

Tenis club, tenisový klub. Tenisové kurty.

Tělovýchovná jednota. Zajištění sportovních činností a akcí pro cvičence všech věkových kategorií.

Klajda horolezecké centrum: -lezecká stěna -Klajda bar -kurzy- seznamovací, seznamovací rodinný, lezení na umělé stěně, dětský kroužek, individuální trénink. E-shop, internetový obchod: -lezecká obuv -lezecké úvazky -lana -smyčky -jistící pomůcky -mágo pytlík -mixy a ledové lezení -ostatní -knihy a průvodce ...

Provoz, pronájem: -sauna -restaurace -tenisové kurty -kluziště.

Nabídka pořádání kulturních a sportovních akcí.

Tělovýchovná jednota, sportovní klub. Cvičení: -děti (4-7 let*) -rodiče a děti -mladší žákyně -starší žákyně -rytmická gymnastika-dorostenky a ženy -ženy -zdravotní TV** -starší ženy -gymnastika-mladší žáci -florbal-žáci -florbal-žáci a dorost -odbíjená-ženy, muži -nehejbal-muži.

Přístaviště u jezu na řece Moravě, Baťově kanálu. Plavba, plavby: -výletní lodí Konstancie, Korálka, člunem -naučná nebo vyhlídková plavba -pohádková plavba, nově i pirátská plavba vhodná pro děti -poznávací plavba k Výklopníku Sudoměřice -škola, školy v přírodě a vícedenní výlety s možností využití ubytování. Půjčovna, možnost ...

Miniaturgolf, mini golf i pro veřejnost.

Lezecká stěna, hala Sokol Brno 1.

Ubytování turistického typu, chatka, obytná buňka, unimobuňka: -ubytovací zařízení se nachází vevinařské obci Pasohlávky v blízkosti Mušovské nádrže vodního díla Nové Mlýny -rekreace, dovolená, výlety -i týdenní pobyty -4x unimobuňka celkem pro 6 osob -3 unimobuňky slouží jako dvoulůžkové pokoje s rozkládací pohovkou, lůžkoviny, povlečení, ...

Jeskyně Blanických rytířů: -umělá pískovcová jeskyně. Burianova rozhledna.

Střelnice: -možnost střelby -škola -provádění zkoušek adeptů na zbrojní průkaz všech skupin -kompletní příprava. Nákup, prodej: -zbraně -střelivo -střeleké potřeby. Půjčovna, pronájem, sevis, oprava: -zbraně.