Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Sedlec u Mikulova je vinařskou obcí, která se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Je rozložena na území chráněné krajinné oblasti Pálava a biosférické rezervace Dolní Morava. Rovněž se zde nachází významné historické objekty jako Kostel sv. Víta či sirné lázně. Neváhejte a přijeďte nás určitě navštívit.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Pořádání a organizace sportovních boxerských turnajů a sportovně kulturních akcí. Organizace galavečerů profi boxu a provozování internetové TV.

Centrum Viktoria: -wellness centrum (solárium, biostimulátor, Power Plate, Slim Up, studio Bootcamp) -aktraktivní sportoviště (beach volejbal, squash, tenis, bowling...) -restaurace -bussiness centrum.

Kurzy plavání pro děti i dospělé Kurzy plavání pro mateřské školy Cvičení ve vodě (aquaaerobic).... Jarní soustředění Letní soustředění u moře Zimní akce (lyžování)

Sdružujeme a podporujeme devět sportovních oddílů amaterských sportovců. Provozujeme a spravujeme tři sportovní areály - pronájem a sportovní akce. Sportovní oddíly: - tenis, golf, volejbal, plavání, kuželky, orientační běh, horolezci, turistika, ragby.

Masérské, rekondiční a regenerační služby. Cvičení Jógy.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti vodního aerobiku.

Služby: - připravíme super automoto den na plný plyn - uspořádáme pro vás závody na sněhu a ledu, na okruhu - auta, trenéry i okruhy máme k dispozici.

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Pronájem a půjčování věcí movitých Zprostředkovatelská činnost Poskytování tělovýchovných služeb.

Pronájem - závodní automobily Vyhlídkové lety MOTORISTICKÝ sport pořádání - školy smyku - akce PRO skupiny i jednotlivce Okruhová závodní škola Zajištění (pro kulturní, společenské a firemní akce) - hostesky - modelky - fotomodelky - promotérky.

Kompletní zajištění a organizace paintballových her pro 1 až 150 hráčů, kdekoliv v ČR nebo SR. Provozovatel největšího přírodního paintballového hřiště v ČR, které se nachází u města Hodonín. Paintball pro náročné. Hřiště skládající se z několika menších hřišť jako například přírodní hřiště, sportovní, zákopové, hřiště s budovami. V areálu je ...

Zprostředkovává - dětské tábory - mini tábory pro rodiče s dětmi - tématické výkendy.

Provoz motokrosového a autokrosového závodního týmu, supermoto, čtyřkolky. Kalendář akcí.

Sportovní agentura - incomingová turistika spojená s outdoorovými sporty firemní akce, lyžařské kurzy Sportovní kurzy - lyžování, carving, funcarving.

TJ Sokol Račice disponuje sokolovnou se sálem s kompletním zázemím pro sportovní činnost oddílů pro děti, mládež a dospělé. Sál s pódiem a galeriemi je vhodný též pro kulturní vyžití. Součástí budovy je klubovna TJ a hospoda. Dalším sportovním oddílem je oddíl kopané s vlastním hřištěm a tribunou s kabinami a sociálním zázemím.

Pořádá - závody motorových člunů.

Brankářská fotbalová škola Rostislava Horáčka-držitel UEFA Profi licence Sportovní výuka · Sportovní vzdělávání

Pořádání - amatérská tenisová soutěž TOMCUP.

Víkendové a týdenní pobyty se cvičením Aerobik - posilování, zumba, pilates, aqua aerobik, power jóga, body styling zdravotní cvičení, cvičební programy víkendové a týdenní pobyty se cvičením.

Zájmové sdružení. Ledová stěna na Českomoravské vrchovině v údolí řeky Svratky: - uměle vytvořený ledopád, uznaný jako cvičný terén ČHS, sloužící k nácviku ledového lezení. Půjčovna, pronájem: - vybavení pro lezení po ledu: - cepíny - mačky - rámové, řemínkové - přilby - sedací úvazky.

Výroba: - olej z hroznového jádra lisovaného za studena (hroznové jádro, olej z hroznů, lisování za studena, zelené zlato). Dovoz: - výrobky Vitis Vital, bio víno, sekty Lety balónem, tipy do kuchyně.

Aerobic studio. Výuka, sportovní aktivity, lekce: - aerobic, aqua-aerobic - Zumba, aqua Zumba - pilates - power jóga, fitness jóga. Cvičí pro Vás pouze certifikovaní a profesionální lektoři, kteří se vzdělávají především v zahraničí. Pořádání akcí: - sportovní pobyty u moře, wellnes víkendy. Prodej. - cvičební pomůcky pro lekce ...