Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Sedlec u Mikulova je vinařskou obcí, která se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Je rozložena na území chráněné krajinné oblasti Pálava a biosférické rezervace Dolní Morava. Rovněž se zde nachází významné historické objekty jako Kostel sv. Víta či sirné lázně. Neváhejte a přijeďte nás určitě navštívit.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Snowboardová a lyžařská škola.

Lekce - jóga - kompenzační cvičení Vypracování - pohybové a výživové plány Fyzioterapie.

Cvičení: - pilates matwork, reformer, cadilac - cvičení pro těhotné a po porodu - power jóga a joga therapy. Kompenzační a kondiční cvičení. Pořádání: - sportovní pobyty, víkendové pohybové akce. Prodej: - over bally - bagy - joga maty - DVD Pilates pro těhotné.

Střelnice - služby: -rekreační a sportovní střelba i bez zbrojního průkazu -kurzy obranné střelby (i pro zahraničí) -příprava na zbrojní průkaz -střelnice A, B a střelecký trenažér. Vypracování znaleckého posudku na: -sport-provozování, specializace sebeobrana, použití zbraně, odhady zbraní -kriminalistika, specializace použití ...

Kurzy - zumba pro dospělé i pro děti - orientální tance.

Pilates i PRO začátečníky - power joga - zumba - aqua aerobic - nordic walking - taping a KINEZIOTAPING - aerobic. Rehabilitační cvičení.

Služby: - pořádání mezinárodních sportovních závodů - provoz tréninkového centra - provozování rozšířené sportovní výuky na základních školách v Brně - návrh a organizace firemních sportovních mítinků - pořádání prázdninových sportovních kempů pro děti - zabezpečení zahraničních sportovních pobytů v atraktivních lokalitách.

Cvičení pro rodiče s dětmi od 1, 5 roku a pro děti od 3 do 10 let v Brně. Pořádání: - sportovní, letní tábory pro rodiče (prarodiče) s dětmi - příměstské i pobytové dětské tábory se sportem pro malé i předškolní děti od 4 do 10 let bez rodičů.

Sauna Boskovice. U nás nabízíme saunování v infrasauně. Infrasauna pracuje na suché bázi a vyplavuje až 3x více toxických látek z těla. Má také blahodárné účinky na pleť a bolesti svalů a kloubů.

LASER GAME STYLOVÁ ZÁBAVA Týmová hra pro 6 – 12 hráčů nabízí čtyři možné typy soubojů. Interaktivní a reálná simulace boje je podobná paintballu nebo airsoftu ovšem bez bolesti.

Cestovní agentura: -dětské tábory (sportovní zaměření) -praktikantské a sportovní kurzy pro mládež -minitábory pro rodiče s dětmi 1-9 let -sportovní kempy pro vysokoškoláky -pobyty pro kolektivy (dětské, sportovní, hudební).

Služby: -solární louka -kadeřnictví -nehtová modeláž -solárium horizontální + prodej kvalitní solární kosmetika -pedikúra -masáže -vířivka -sauna -spinning -pilates.

Sportovní centrum Moravská Slavia - 4 x squash klimatizované kurty - relaxační bazén s perličkovou, hydromasáží, protiproudem - fitbox - aqua aerobic - masáže - spinning - půjčovna squashových potřeb - vyplétání, oprava raket - sportovní bar - prodej sportovních potřeb.

Adrenalinové sporty - Paintball: -velké firemní akce, které kompletně odřídí a zorganizuje -doprovodné outdoor aktivity jsou terénní čtyřkolky, lukostřelba, skákací hrady -zajistíme i ubytování -organizujeme velké airsoftové bitvy -při paintballu střílíme vzduchem a ne CO2. Hrajeme celoročně za jakéhokoliv počasí Paintball Attack půjčuje ...

Služby, pronájem, půjčovna, reklama: -motokáry -motokárová dráha. Klimatizovaný klub: -restaurace kapacita 150 osob -firemní akce -prezentace firem -hodinové pronájmy, závody -speciální služby dle dohody -pořádání rautů k pořádaným akcím.

Fitness. Služby: -posilovna -kardiozóna -aerobik, body and mind -schwinn cycling, rowing (veslování) -bojové sporty -zdravotní cvičení -tanec, sportovní diagnostika (Bodystat) -zpracování tréninkového plánu -tvorba jídelníčku -služby osobní trenér -sport bar a kavárna -solárium -kryosauna -masáže -pro klienty zdarma hlídané ...

Škola potápění: -potápění v Chorvatsku, Egyptě, safari v Rudém moři, Maledivy, Galapágy, Jižní Afrika, Borneo a další exotické zájezdy.... -potápěčské kurzy Chorvatsko, Egypt s českými instruktory -cestovní a potápěčská kancelář - kurzy potápění a pobyty s potápěním PADI kurzy a ponory na zkoušku v Praze a v Brně -letenky a potápěčské ...

Služby: -finanční -obchodní -barterové obchody -provoz rekreačního střediska.

Studio. -zaměření na cvičení pomocí podtlakových stojů Body-Space.

Provoz solné jeskyně. Prodej, maloobchod: - kosmetika z Mrtvého moře a konopí - solné lampy, svícny a bylinné čaje

Provoz a výroba: -letecké simulátory pro širokou veřejnost, na zábavné a vzdělávací účely.

Jezdecké stáje, jezdecký spolek: -občanské sdružení -otevřeno denně -možnost jízdy na koních.