Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Sedlec u Mikulova je vinařskou obcí, která se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Je rozložena na území chráněné krajinné oblasti Pálava a biosférické rezervace Dolní Morava. Rovněž se zde nachází významné historické objekty jako Kostel sv. Víta či sirné lázně. Neváhejte a přijeďte nás určitě navštívit.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Lyžování: - vhodné pro rodiny s dětmi i pro začátečníky. Vlek Poma Hradec - Zaviliší: - délka 380 m, šířka svahu do 200 m. Možnost parkování přímo pod svahem Občerstvení zajištěno.

Seskoky padákem-typ křídlo: -instruktoři s 1000ci seskoky -maximální profesionální přístup -adrenalinové zážitky -test odvahy a vašich schopností -pocity, které se na zemi nepoznají. Adrenalinové sporty: -potápění -bojová umění -asijská bojová umění -střelba všech druhů zbraní-i bez průkazu -pobyty v přírodě -vojenské ...

Organizuje - volnočasové aktivity především pro děti a mládež - pořádá letní dobrodružné tábory - provozuje lezeckou stěnu v Lichnově

Tělocvičná jednota - aerobik - nohejbal - stolní tenis - badminton

Provozování, půjčovna: - motokáry - motokárová trať.

Sportovní a zábavné centrum Viktorie: - bowling - squash - spinning - Viktorie Bus - restaurace - pořádání firemních akcí - příprava studené a teplé kuchyně - rauty - cukrářské výrobky.

Sportovní činnost vodáctví, turistika - lyžařská školavýuka - lyžování - snowboarding - osoby s postižením nevidomé, hluchoněmé, vozíčkáři - skikára, kvadru plegiky pro postižené - monoski - kárski

Pobočka. Škola, kurzy: - lyže, lyžařská škola - snowboard, snowboardová škola. Provozovna Areál sever: - Provozovna je umístěna v dřevěném srubu naproti vchodu do restaurace Bí-Fí.

Společenský a kulturní dům. Společenský sál. Restaurace: - stravování. Vinárna, vinný bar. Golfové indoorové centrum. Pirates shop. Pronájem kanceláří. O3 lázně - 1. ozónové lázně: - léčebná ozónová terapie - relaxační, léčebné a povzbuzující účinky - 4 ozónové parní boxy.

Pořádání - motoristické závody

Vyhlídkové lety balónem po celé ČR. Nejširší nabídka možností, nejlepší ceny.

Pořádání - mezinárodní a příměstké tábory Pořádání - firemní akce teambuldingy - zabavné vodní show - soustředění sportovců plavci, fotbalisti Prodej včetně nákupu - vodní nafukovací atrakce

Golfové hřiště: - 18 jamek - otevřeno denně od dubna do září 9:00 - 21:00 - v březnu a říjnu pouze dle počasí - skvělá zábava pro celou rodinu - vhodné pro firemní akce.

Bohumínské sportoviště. Služby: - Hobbypark - součástí parku Petra Bezruče: - hrací prvky pro děti od 1 roku až do 18 let - dětské dopravní hřiště - počítačem řízené semafory, dopravní značky, signalizace simulující příjezd vlaku.

Dětská agentura pořádá Letní tábory, školy v přírodě, akreditované vzdělávání, maškarní bál pro děti a další akce pro dětské kolektivy.

Středisko volného času Korunka nabízí různé druhy kroužků - od sportovních přes přírodovědné, umělecké, společenské a taneční. Využití volného času nabízíme také dospělým, předškolákům a ostatním zájemcům. Pořádáme letní dětské rekreace, příměstské tábory, různé druhy a typy akcí.

Badminton. Squash. Badmintonová akademie. Squashová akademie. Fitness. Spinning. SM system. Kruhový funkční trénink. Pilates. Bossu.

Sportovní zařízení: -Letní stadion ( fotbal, atletika, plochá dráha, skatepark ) -Volejbalové kurty -Tenisový kurt -Zimní stadion ( ledová plochy, tělocvična, gymnastický sál, fitness ) - Krytý bazén ( bazén, sauna, masáže) - Letní koupaliště - Lyžařský areál ( lyžařské vleky, večerní lyžování ) - Hřiště Vlčovice, hřiště Lubina - ...

Rekreační středisko - vhodné pro letní dětské tábory - klidné prostředí - táborové hry - koupaliště