Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Sedlec u Mikulova je vinařskou obcí, která se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Je rozložena na území chráněné krajinné oblasti Pálava a biosférické rezervace Dolní Morava. Rovněž se zde nachází významné historické objekty jako Kostel sv. Víta či sirné lázně. Neváhejte a přijeďte nás určitě navštívit.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Rekreační středisko - vhodné pro letní dětské tábory - klidné prostředí - táborové hry - koupaliště

Restaurace: - stravování - menu - denní, víkendové, snídaňové - možnost pořádání svatebních hostin. Venkovní posezení.

Odborné vedení sportovních aktivit na základě nejnovějších poznatků z oblasti fitness, sportovní medicíny, fyzioterapie, ortopedie, výživy a dalších oborů.

Prodejna sportovních potřeb. Lyžařský vlek Na Uhlířském vrchu v Bruntále: - denní i večerní lyžování - sjezdovka vhodná i pro začátečníky a děti - konání lyžařských závodů - parkoviště u vleku - tel.: 602514174.

Provozování kotelen. Správa bytů. Badminton. Sauna. Tvorba programů.

Paintball. Půjčovna: - vybavení na paintball - zbraně - celoobličejové ochranné masky - maskáčové oblečení.

Středisko volného času Havířov. - tělovýchova, přírodovědná a předškolní činnost, pohybové činnosti, estetická výchova

Vodní sporty. Plavecká škola: - výuka plavání - MŠ a ZŠ - plavání kojenců, dětí - Aqua aerobic

Pořádání: - sportovní akce - vysokohorská turistika - cykloturistika - horská turistika - raftingy - jízda na divoké vodě - in-line bruslení - survival - lyže a sněžnice. Půjčovna: - vodácké vybavení - vybavení na hory.

Pořadatel Oderské Mlýnice: - závod horských kol pro širokou veřejnost.

Pořádání víkendových akcí a dětských táborů pro děti a mládež.

Sportovní a kulturní aktivity pro všechny věkové kategorie se zaměřením na všestrannost, sportovní gymnastiku, vzpírání, voltiž, tanec, míčové sporty a další.

Tělovýchovná jednota. Sportoviště: - stolní tenis - badminton - nohejbal - florbal - posilovna. Restaurace. Koupaliště.

Golfové hřiště. Provozování: - sportovní akce.

Tělovýchovná jednota, sport. - tenisové kurty - stolní tenis - fotbalové hřiště, kopaná - nerezové koupaliště.

Sportovní škola, bojové sporty. Výuka, trénink: - japonské bojové umění BUJINKAN (BUDO, NINJUTSU, TOGAKURE RYU NINPO). Trénink dětí - Čtvrtek 16:00-17:30 hod. Další pobočka: - Český Těšín - dospělí starší 15 let, IMIX studio, ul. Střelniční čp.18 (nad čajovnou) - Pondělí 17:30-19:30, Čtvrtek 19:00-21:00 hod.

Tělovýchovná jednota. Sportovní organizace, sporty: - volejbal, malá kopaná, tenis a kuželky.

Dům dětí a mládeže. Služby: - volnočasové aktivity pro děti a mládež - tábory - sportovní a jazykové kurzy - umělecké kroužky - keramika, tanec.

Golfový klub. Golfová škola. Sauna. Perličková koupel - masáže sportovní, reflexní terapie. Kontaktní adresa: - Kolofíkova 17, Krnov.