Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Sedlec u Mikulova je vinařskou obcí, která se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Je rozložena na území chráněné krajinné oblasti Pálava a biosférické rezervace Dolní Morava. Rovněž se zde nachází významné historické objekty jako Kostel sv. Víta či sirné lázně. Neváhejte a přijeďte nás určitě navštívit.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Wellness hotel Holzberg, ideální místo pro rodinné dovolené, svatby, teambuildingy a firemní akce. Nachází se ve vyhledávané lokalitě Jeseníky. V blízkosti Malé Morávky a Karlovy Studánky. Je ideálním místem pro podnikání výletů za přírodou, historií, s možností širokého sportovního vyžití. Komfortní pokoje poskytnou maximální pohodlí. Jsou ...
Představte si místo, kde se snoubí dokonalé sjezdovky s pohodlím a zábavou pro celou rodinu – to je Ski areál Kopřivná. Nachází se v malebném prostředí Jeseníků, přímo pod vrcholkem Pradědu, a nabízí nezapomenutelné zimní radovánky. Vyhřívaná 6ti-sedačka s bublinou vás pohodlně a v teple vyveze na vrchol, odkud si můžete vybrat mezi červenou a ...

Ubytovací služby: - penzion s celoročním ubytováním - kapacita 25 lůžek: - 8 pokojů s vlastním WC, sprchou, umyvadlem (dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové. U pensionu je dětské hřiště s prolézačkami, houpačkou a kolotočem, vlek u pensionu je vhodný i pro děti.

Lyžařský vlek: - areál Praděd - areál Čerťák - areál Klobouk. Wellness hotel sauna

Hotel s celoročním ubytováním a restaurací Relaxační centrum Koliba: - finská sauna pro 4 osoby - hydromasážní vířivá vana.

Půjčovna: - plachetnice na Slezské Hartě. Jachtařská škola.

Rekreační středisko Relaxa. Adrenalinové aktivity. Chata - ubytování až pro 95 osob. Složení pokojů: - dvoulůžkové až sedmilůžkové. WC a sprchy jsou vždy pro několik pokojů společné. Bar, venkovní terasa s grilem. K dispozici: - venkovní bazén se slanou vodou - hřiště na plážový volejbal - dvě víceúčelová asfaltová ...

Rekreační středisko. Adrenalin park. Sezóna nonstop. Chata - ubytování až pro 53 osob. Složení pokojů: - dvoulůžkové až šestilůžkové. Vnitřní vyhřívaný bazén, sauna. V objektu je jídelna a salónek. Zapůjčíme sportovní vybavení. Adrenalin park: - lanové centrum - armygame. Skiareál - lyžařské středisko.

MILKOV, s.r.o. provozuje sportovní a relaxační areál Lomnický šenk. Ubytování, penzion Restaurace

Ordinace ženského lékaře. Mezinárodní podhorská jízda veteránů na podporu cestovního ruchu v regionu.

Firma Janků trade s.r.o. provozuje celoroční bitevní arénu v Bruntále, kde si zahrajete paintball s rodinou či přáteli a také se zde můžete na chvíli stát tím pravým závodníkem při adrenalinové jízdě na motokárové dráze nebo ve Ferrari baru se simulátorem Ferrari. Motokáry: - půjčovna motokár - závodnické vyžití na kryté motokárové trati v ...

Ranč. Rodinná farma. Jezdecké vyjížďky na koních (i s průvodcem). Možnost ustájení koně. Nabídka ubytování ve stodole ve vlastním spacím pytli, pod stanem nebo v rodině majitelů. Organizování: - dětské jarní a letní tábory, jezdecké kurzy a vícedenní vyjížďky.

Služby: -racing -pořádání závodů Autoopravna, autoservis: -osobní vozidla -lehké nákladní automobily Maloobchod, velkoobchod, prodej: -oleje

Sportovní a zábavné centrum Viktorie: - bowling - squash - spinning - Viktorie Bus - restaurace - pořádání firemních akcí - příprava studené a teplé kuchyně - rauty - cukrářské výrobky.

Sportovní činnost vodáctví, turistika - lyžařská školavýuka - lyžování - snowboarding - osoby s postižením nevidomé, hluchoněmé, vozíčkáři - skikára, kvadru plegiky pro postižené - monoski - kárski

Prodejna sportovních potřeb. Lyžařský vlek Na Uhlířském vrchu v Bruntále: - denní i večerní lyžování - sjezdovka vhodná i pro začátečníky a děti - konání lyžařských závodů - parkoviště u vleku - tel.: 602514174.

Golfový klub. Golfová škola. Sauna. Perličková koupel - masáže sportovní, reflexní terapie. Kontaktní adresa: - Kolofíkova 17, Krnov.

Pronájem, půjčovna: - čtyřkola. Škola: - windsurfing. Aquazorbing. SUP - Stand Up Paddle (surfing a jízda na kajaku).

Provozování fitness centra. Nabídka sportovních kurzů.