Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Sedlec u Mikulova je vinařskou obcí, která se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Je rozložena na území chráněné krajinné oblasti Pálava a biosférické rezervace Dolní Morava. Rovněž se zde nachází významné historické objekty jako Kostel sv. Víta či sirné lázně. Neváhejte a přijeďte nás určitě navštívit.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
HEALTH PARK Opava
Hledáte-li v Opavě místo k relaxaci a odpočinku, pak právě HEALTH PARK Opava je perfektní wellness centrum, ve kterém naleznete aktivity pro Váš volný čas. V našem centru Vám nabídneme vše od masáží, wellnessu, přes aerobic, bazén, saunu, až po whirpool a vířivku. Nedílnou součástí našeho centra je fitness sál s kardio zónou a vitamín barem. ...
Penzion nad stájí
Penzion nad stájí nabízí klidné a pohodlné ubytování ve stylově vybavených pokojích s vlastním sociálním zařízením. Ubytování je vhodné pro skupiny, jednotlivce, rodiny s dětmi i pro sportovně založené hosty. Součástí našeho penzionu je také restaurace s kachlovými kamny, kde si můžete pochutnat na domácí kuchyní. Najdete nás v podhůří ...
Sportovní areál LAMA: - tenisové antukové kurty - beach - volleyball (beach volejbal) - posilovna, fitness - solárium.

Restaurace, hostinec Raduňka. Stylová venkovská restaurace. Zastřešená terasa s venkovním posezením. Wellness centrum - relaxace. Masáže. Sauna. Solná lázeň.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Volnočasová adrenalinová hra pro 4-14 hráčů simulující boj s realistickými replikami skutečných zbraní na hřišti plném úkrytů a překážek.

Davidův mlýn se nachází ve Starých Těchanovicích a nabízí Vám denně čerstvé ryby z našich rybníků v restauracích Vážka a Bar&Grill. Ubytujete se v pokojích nebo v apartmánech s vlastní kuchyňkou. Davidův mlýn nabízí výhled na nádhernou přírodu. Našim hostům nabízíme keramickou dílnu pro vaše výtvarné ambice, wellness procedury, venkovní ...

Sportovní studio: - squash - aerobik studio - wallyball. Účetní služby, ekonomické poradenství: - vedení jednoduchého a podvojného účetnictví - komplexní služby pro OSVČ, malé a středně velké firmy - rekonstrukce účetnictví - firemní směrnice - účetní a daňové poradenství - převod z jednoduchého na podvojné účetnictví - zpracování ...

Nový minigolf v Kravařích u Opavy nabízí rekreaci, zábav i odpočinek pro celou rodinu či firmu. - Přírodní terén a překážky. - Zábava pro celou rodinu. - Příjemné a klidné prostředí. - Cenově dostupnější než klasický golf.

Lyžování: - vhodné pro rodiny s dětmi i pro začátečníky. Vlek Poma Hradec - Zaviliší: - délka 380 m, šířka svahu do 200 m. Možnost parkování přímo pod svahem Občerstvení zajištěno.

Dětská agentura pořádá Letní tábory, školy v přírodě, akreditované vzdělávání, maškarní bál pro děti a další akce pro dětské kolektivy.

Rekreační středisko - vhodné pro letní dětské tábory - klidné prostředí - táborové hry - koupaliště

Paintball. Půjčovna: - vybavení na paintball - zbraně - celoobličejové ochranné masky - maskáčové oblečení.

Pořádání: - sportovní akce - vysokohorská turistika - cykloturistika - horská turistika - raftingy - jízda na divoké vodě - in-line bruslení - survival - lyže a sněžnice. Půjčovna: - vodácké vybavení - vybavení na hory.

Sportovní centrum: - spinning - bosu - jóga - aerobic - zumba fitness.

Sportcentrum. Sportovní centrum. Restaurace: - stravování. Salónek: - pro pořádání svatebních hostin, firemních večírků, maturitních večírků i jiných oslav dle vašeho přání. Rozvoz: - pizza - minutky. Bowling: - 2 plně automatizované dráhy. Squash. Posilovna.

Centrum: - využití volného času dětí a mládeže (zdravé i postižené) Služby: - hipoterapie (léčba pomocí koně) - vyjížďky na koni - parasport a vození dětí.

Pořádání - sportovní akce Občanské sdružení - pořádání netradičních zábavných společenských a sportovních akcí pro všechny generace občanů Bohuslavic u Hlučína Pořádání - netradiční zábavné společenské akce

Tělovýchovná jednota. Sekretariát sportovního areálu.